Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Terase » Acoperisuri Verzi

„Leaving GREY. Living GREEN.“ – Despre acoperișuri verzi și nu numai

12 iulie 2013
În data de 25 aprilie, Arta Grădinilor şi Bauder România au organizat evenimentul „Leaving GREY. Living GREEN.”, dedicat soluţiilor viabile pentru dezvoltarea durabilă a oraşelor, printre care acoperişurile verzi şi grădinile verticale, respectiv tehnologiile de realizare a acestora. Problematica sensibilă a deficienţelor sustenabilităţii mediului urban din România a fost dezbătută în cadrul unor conferinţe la care au asistat arhitecţi, designeri, urbanişti, constructori şi membri ai altor categorii profesionale implicate în procesul de ameliorare a peisajului citadin.

Cum se realizează TERASA-GRĂDINĂ

21 august 2012
Un acoperiș verde este o lucrare unde calitatea materialelor folosite și acuratețea execuției trebuie să fie dincolo de orice dubiu. Vă prezentăm în continuare o asemenea lucrare realizată în apropierea Bucureștiului cu materiale Bauder.

Casele pasive în... ofensivă!

11 martie 2012
Criza energetică, ale cărei prime semne au apărut în anii ’70 ai secolului trecut, a avut consecințe importante asupra legislațiilor unor țări europene. În Germania, pierderile de energie pe metrul pătrat de spațiu locuibil nu trebuiau să fie atunci mai mari de 180kWh/mp/an (cifră care în 1995 a fost coborâtă la 100 kWh/mp/an).

Acoperisuri verzi BAUDER

11 martie 2012
Bauder a produs prima membrană bituminoasă de difuzie, Buzi AK, produsul revoluționar fiind urmat de Bauder DIFUTEX şi Bauder DIFUTEX NSK (autoadezivă). Tot de la Bauder provine și prima membrană bituminoasă de difuzie pentru acoperişurile pe structură metalică: Bauder TOP VENT precum și termoizolaţiile de ultimă generaţie din spumă poliuretanică.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri