Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...Alege soluţiile complete de la VELUX!

Sisteme iluminare » Ferestre de Mansarda | 13 septembrie 2017

 

Pe o piață în continuă dezvoltare și schimbare, cauzată de condițiile geo-politice, VELUX este producătorul care reușește să se mențină în top, de 20 de ani. Dacă aruncăm o privire din punct de vedere cronologic, VELUX este prima companie care a apărut pe piața românească, creând de fapt piața ferestrelor de mansardă, inspirând oamenii, formând trendul locuirii la mansardă, prezentând mereu produse competitive - ferestre de mansardă și accesorii.

Cum a reușit aceste lucruri? Răspunsul este simplu: oferind soluții complete.

 

De 20 de ani, VELUX propune clienților săi soluția completă, care include: fereastra de mansardă, rama exterioară care asigură etanșeitatea la apă, produsele pentru izolare termică și protecție și accesoriile: rulourile interioare (pentru controlul luminii), cele exterioare parasolare (pentru reducerea căldurii) și plasele contra insectelor.

Acest pachet complet de produse oferă, de fapt, garanție și sigurană clientului final:

- garanția că achizionează un produs durabil, cu o durată de viață cât mai îndelungată (de 25 de ani și peste),

- garanția că fereastra își va păstra forma în timp,

- siguranță că nu va avea inflitrații sau că nu va resimți disconfort termic în interior

- siguranță că este protejat în mansardă de prea multă lumină, de căldură și de insecte.

„Sunt foarte multe tipuri de ferestre de mansardă pe care noi le oferim - cu operare diferită (cu mâner sus, mâner jos sau cu telecomandă); există produse pentru funcționalități diferite (de ex. ieșire pe acoperiș, priveliște), avem și soluțiile pentru extinderea spațiului (Balcon Cabrio®, ieșirea pe terasă). Însă, pentru fiecare dintre ele, oferim rame de etanșare și produse pentru montaj, și nu în ultimul rând, accesorii – rulouri interioare pentru filtrarea luminii, rulouri exterioare parasolare, plase împotriva insectelor. Cu aceste soluții complete, clienții noștri sunt mulțumiți și fericiți, iar mansarda devine cel mai atractiv loc din casă pentru fiecare proprietar”, ne-a declarat d-na Noemi Ritea, Manager General la VELUX România.

 

·        Pentru a te ajuta în decizia asupra produselor VELUX, serviciul de relații clienți îți stă la dispoziție la numerele noastre de contact sau la adresa romania@velux.com.

·        Directorii zonali și inginerii service îți pot oferi consultanță gratuită direct la locația proiectului tău. Pentru programări, te rugăm să apelezi la serviciul de relații clienți.

·        Produsele VELUX se pot cumpăra prin rețeaua națională de distribuitori autorizați, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe www.velux.ro. Comanda se livrează în cel mai scurt timp posibil.

·        La achiziționarea a minim 5 ferestre de mansardă VELUX, poți opta pentru asistență tehnică la montarea primei ferestre. Vei beneficia de acest serviciu adresându-te distribuitorilor autorizați sau serviciului de Relații Clienți.

·        Contactează Montatorii Parteneri VELUX pe velux.ro, accesând secțiunea Suport și sfaturi. Montajul corect este esențial pentru rezistența la intemperii și o durată de viață maximă a produsului.

·        Inginerii service VELUX și Montatorii Parteneri VELUX îți oferă servicii de garanție și post-garanție pe toată durata de viață a ferestrei. Contactează Montatorii Parteneri VELUX pentru a beneficia de garanție la montaj!

 

Fii la curent cu noutățile!

facebook.com/VELUX,

instagram.com/veluxromania

youtube.com/VELUXRomania

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017