Ursa

Invelitori » Ardezie

Castelul Balmoral – casa de vacanță a monarhilor britanici

26 septembrie 2018
Castelul Balmoral nu are nevoie de multe prezentări – presa din întreaga lume relatează în fiecare an, în august, despre sosirea aici a familiei regale britanice pentru un concediu de câteva săptămâni. Domeniul în sine este superb, în buna tradiție britanică, durată pe stil, etichetă și decență.

Milano – istorie și prezent

24 decembrie 2015
Este greu de spus ce reprezintă Milano în zilele noastre, ce primează: istoria unui oraș - capitală a unei provincii bogate, aflat în primele rânduri ale civilizației și culturii europene încă din zorii Evului Mediu, sau modernitatea industrializată, care oferă simultan imaginea de capitală a designului, dar și exemplul indezirabil de poluare? Vom prefera să ne aruncăm privirea în ambele direcții, chiar dacă trecutul pare mult mai interesant.

ARDEZIA - UN MATERIAL STANDARDIZAT

15 ianuarie 2013
Ardezia este un material clasic, absolut natural, poate cel mai vechi material folosit pentru acoperișuri, alături de lemn și fibre vegetale. El continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrările exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare și placări.

Acoperisurile de ardezie ale Parisului

07 noiembrie 2011
Cele mai multe cladiri vechi ale Parisului, unele dintre ele devenite emblematice pentru arhitectura universala, au in comun un element care ne preocupa in mod deosebit

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri