Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...Bauder – în continuare lider al pieței de acoperișuri

Terase » Hidroizolatii | 09 ianuarie 2014
Bauder primește premiul „Architects’ Darling“ 2013Bauder primește premiul „Architects’ Darling“ 2013
La decernarea premiilor Architects’ Darling, un adevărat ”Oscar” al industriei construcțiilor, care încununează producători din diferite segmente ale acestui domeniu, compania Paul Bauder GmbH & Co. KG a câștigat locul I și medalia de aur la categoria ”Acoperișuri tip terasă”.
Aproximativ 2.000 de arhitecți și proiectanți și-au ales și în 2013 favoriții în urma celui mai mare sondaj de specialitate realizat din Germania, fiind supuse atenției publicului peste 200 de mărci ale industriei de construcții împărțite în 24 de categorii. Câștigătorii au fost anunțați oficial în data de 5 noiembrie la gala festivă a industriei de construcții „Celler Werktag“.  
Cu acest premiu important câștigat pentru a treia oară la rând, Paul Bauder GmbH & Co. KG arată că este unul dintre furnizorii cei mai căutați în sectorul construcțiilor, datorită calității produselor și competenței angajaților. Pentru această încredere acordată, promotorul european de sisteme de acoperiș privind hidroizolația, termoizolația, înverzirea și economisirea de energie le mulțumește tuturor arhitecțiilor și proiectanților!
 
Bauder desemnat Furnizor de Top la Eurobaustoff und HagebauBauder desemnat Furnizor de Top la Eurobaustoff und Hagebau
Pentru a cincea oară consecutiv, grupul Bauder a fost desemnat Furnizor de Top la secțiunea specializată ”Acoperișuri & Fațade” din cadrul târgului Eurobaustoff. Cei 42 de membri ai comisiei de specialitate au desemnat ca învingătoare compania Paul Bauder GmbH & Co. KG, considerând-o cel mai bun furnizor de materiale și în 2013 la categoria de produse pentru acoperișuri plate.
Ca o premieră, anul acesta specialiștii și actorii relevanți ai domeniului ”Acoperișuri & Fațade” au oferit trofeele într-o gală desfășurată într-un ring de box. Centura de CAMPION la categoria Acoperișuri & Fațade 2013 a revenit, așadar, firmei Bauder!

Bauder – încredere, eficiență și confort

Paul Bauder GmbH & Co. KG din Stuttgart, o afacere de familie concepută pe principii solide care includ inovația și cercetarea, este principalul producător de sisteme pentru acoperișuri din Europa, având o expertiză de peste 150 de ani în domeniu, de când există această companie. În Germania, hidroizolaţia pentru fiecare al cincilea acoperiş terasă şi pentru fiecare a cincea termoizolaţie pe căpriori provine de la Bauder, care este prezent în piață atât cu produse de calitate premium, cât și cu servicii complete de consultanţă. De la Bauder se pot procura toate materialele pentru hidroizolaţie, termoizolaţie și amenajarea cu vegetație a acoperișului, după un concept destinat în mod special proiectanților, antreprenorilor şi arhitecților care au nevoie de soluții pentru acoperișuri sigure, construite pentru viață lungă. Succesul produselor Bauder este firesc în contextul solicitărilor crescute la care sunt supuse acoperișurile în ultima vreme. Cercetătorii de specialitate și asiguratorii remarcă o tendință de creștere a fenomenelor meteorologice extreme: căldură și frig desori extreme, ploaie, grindină, zăpadă, gheață, vânt puternic, poluare. În zona climatică autohtonă, pe durata de viață a unui acoperiș se succed aproximativ 28.000 litri de ploaie / m2, 2.100 de zile cu încălzire a suprafeței acoperișului până la temperaturi de +80°C, 1.190 zile de ger până la -20°C, precum și peste 140 furtuni și vânturi puternice. Suplimentar, apar și alte solicitări, de pildă mișcări ale stratului suport sau ale suprafețelor circulabile (la terasele acoperișurilor plate sau în cazul existenței unor instalații solare). Toate acestea au consecințe importante asupra procesului de îmbătrânire a termo-hidroizolației și reprezintă un motiv întemeiat în a căuta cea mai sigură cale către adevărata calitate. Bauder a conceput soluții extrem de variate, pentru acoperișuri noi și renovări, tip terasă sau înclinate (inclusiv acoperiș verde, domeniu în care Bauder este un reper de necontestat). Evaluarea conform normelor Bauder s-a dovedit cel mai potrivit instrument de analiză a unui acoperiș, ca structură, stare, perspective de rezistență în timp și performanțe. Piața românească a descoperit cu bucurie produsele companiei germane, specialiștii adoptând standardele acesteia pentru lucrări de înaltă performanță, inclusiv pentru case pasive.

Bauder - soluții de termo-hidroizolare pentru:
  • Acoperișuri terasă pe structuri din beton, tablă sau lemn
  • Acoperișuri verzi (extensive și intensive, plane sau înclinate)
  • Acoperișuri tip șarpantă (pe căpriori, combi sau de interior)

Bauder
P-ța 1 Mai nr. 4-5, 400141 Cluj-Napoca; Tel: +40 264 20 66 38
Fax: +40 264-20 66 39; email: info@bauder.ro; www.bauder.ro
Cluj: 0745 326 690, 0748 227 767
Timișoara: 0744 393 113
București: 0746 030 335, 0744 790 987


150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017