Ursa

CAUTA IN SITE

Acoperișul Creaton: reperul calității

22 ianuarie 2020
Brandul CREATON este asimilat în lumea specialiștilor cu ideea de calitate premium, cu exigențele înalte din perspectiva rezistenței, a capacității de protecție și a designului pentru învelitori. Este consecința unei istorii de peste 130 de ani în domeniul țiglelor ceramice și a câtorva decenii în producția de țigle de beton de calitate superioară, domeniu în care CREATON a reușit să facă de asemenea performanță.

Termosisteme și tencuieli performante de la Masterplast

22 ianuarie 2020
Pentru termoizolarea și finisarea fațadelor există pe piață numeroase produse, dar nu toate au calitatea dorită, iar prețul pentru o calitate premium poate fi uneori prohibitiv. Fațadele sunt supuse unor solicitări extreme: vânturi puternice, temperaturi extreme, umiditate, lovituri etc. Problemele pot interveni atât în faza de execuție (simplitatea punerii în operă, timpul de lucru, timpul până la maturarea lucrării), dar și după aceasta, când rezultatele trebuie evaluate în ani de zile, nu doar în câteva săptămâni.

Tehnologia Low&Bonar: Mehatop N - membrane tehnice cu utilizare de lungă durată pentru inspirație arhitecturală

22 ianuarie 2020
Materialele PES-PVC moderne folosite în arhitectura tensionată pot da o altă formă spaţiului, permițându-le arhitecţilor să „sculpteze” tridimensional, într-o manieră aproape imposibilă pentru orice alt tip de material. Arhitectura tensionată oferă chiar mai mult: designerul se poate juca cu lumina, mai ales cea naturală, prin ondularea contururilor, unghiuri surprinzătoare, uniri între spații.

Isopan Est a lansat LEAF în România - cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante, dedicată clădirilor sustenabile

02 octombrie 2019
Isopan Est, lider de piață în producția de panouri metalice termoizolante pentru clădiri, a lansat noua tehnologie Leaf, în cadrul evenimentului Leaf - More than Just Insulation. Din responsabilitate pentru viitor.

SAINT-GOBAIN ÎŞI REAFIRMĂ ANGAJAMENTUL PENTRU ATINGEREA OBIECTIVULUI “ZERO EMISII DE CARBON” PÂNĂ ÎN 2050

25 septembrie 2019
Saint-Gobain anunţă semnarea pactului global „Business ambition for 1.5°C”, ca parte a Summit-ului pentru Acțiuni Climatice organizat de Organizația Națiunilor Unite la New York. Astfel, compania se angajează să atingă un nivel net al emisiilor de dioxid de carbon egal cu zero până în anul 2050, în conformitate cu scenariile privind limitarea încălzirii globale la 1,5° C, pentru a diminua cele mai grave efecte ale schimbărilor climatice, aşa cum indică ultimele analize.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri