Ursa

ULTIMELE STIRI

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...CAUTA IN SITE

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

23 iulie 2020
Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuinţe, alegerea acoperişului potrivit reprezintă pentru mulţi dintre noi o decizie pe care o luăm o singură dată în viaţă. Deoarece renovarea sau construirea unei case noi implică un consum însemnat de resurse financiare şi timp este necesar să existe un echilibru între interiorul şi exteriorul casei.

Hampton Court Palace

22 iulie 2020
Acest palat merită să fie menționat pe o listă scurtă a monumentelor de arhitectură britanice și europene, fiind un exemplu pentru dezvoltarea propriului stil de a construi al locuitorilor acestor ținuturi, stil care va deveni reper pentru tot spațiul anglo-saxon. Specifice sunt fațadele de cărămidă aparentă, elementele decorative din piatră Portland și, mai cu seamă, acoperișul cu șarpantă în manieră hammerbeam, ale cărui ornamente interioare sunt deosebit de spectaculoase.

Bauder - ecologia începe de la acoperiș

22 iulie 2020
Performanțele materialelor termoizolante și hidro­izo­lante s-au îmbunătățit considerabil, progresiv, în ultimele decenii - sub diverse aspecte, de la capacitatea de a proteja o construcție, până la rezistența mecanică,  rezistența în timp, greutatea tot mai redusă ori compatibilitatea pentru a forma un sistem stabil. Totuși, în ultima vreme, este luat în calcul și impactul pe care îl au aceste materiale asupra sănătății utilizatorilor, respectiv asupra naturii.

Calitatea unui sistem de acoperiș înainte și după execuție

22 iulie 2020
Realizarea unui acoperiș se supune exigențelor legislației și reglementărilor în construcții, cu un plus de rigoare, pentru că este vorba de lucrări la înălțime, de sisteme uneori extrem de complexe, de care depind siguranța și confortul viitorilor locatari/utilizatori, dar și a vecinilor sau celor care trec pe lângă clădirea în cauză. Tendința este uneori de a grăbi lucrurile, sărind etapele de pregătire a șantierului, de urmărire a specificațiilor proiectului și chiar de scurtcircuitare a etapelor; beneficiarii nu înțeleg totdeauna faptul că montatorii își riscă sănătatea și viața, iar condițiile meteorologice au un rol important.

BASF - Alegerea soluției potrivite cu Online Planning Tool

21 iulie 2020
Succesul înseamnă să ai o viziune îndrăzneață, dar și să organizezi proiectul eficient, în cele mai mici detalii. De aceea, Master Builders Solutions a dezvoltat un instrument de planificare on-line, în mai multe limbi - inclusiv în limba română, cu ajutorul căruia veți găsi rapid și simplu soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri