Ursa

CAUTA IN SITE

Alegeți originalul: țigla ceramică

06 septembrie 2019
Țigla ceramică este asociată deseori cu ideea de casă, cămin, dar poate fi utilizată la fel de bine pentru orice proiect de arhitectură. În clădirile cu valoare istorică, sau din zone protejate, s-au făcut investiții pentru renovare și modernizare, dar în același timp li s-a putut schimba și destinația, intervenindu-se asupra funcționalităților.

Mai multă lumină natural în mansardă

06 septembrie 2019
Soluţiile inovatoare VELUX îţi permit să-ţi creezi propriul mozaic de lumină. Trebuie doar să alegi produsele care îndeplinesc nevoile tale de funcţionalitate și apoi să te bucuri de avantajele acestora: mai multă lumină naturală, aer proaspăt, o vedere panoramică care aduce natura la tine acasă.

15 ANI DE EXCELENȚĂ ÎN PIAȚA ACOPERIȘURILOR PREMIUM, 15 ANI DE SUCCES! FINAL DISTRIBUTION DEVINE NOVATIK.

06 septembrie 2019
Final Distribution, compania producătoare a sistemelor de învelitori Novatik, își schimbă numele în NOVATIK. Schimbarea numelui companiei face parte din strategia noastră de comunicare și rebranding, această schimbare marcând 15 ani de la înființare și 8 ani de la statutul de trader la cel de producător.

Îndepărtarea excesului de umiditate din clădirile istorice; O soluție permanentă și non-invazivă

06 septembrie 2019
Pentru că ne dorim să aducem pe piața românească cele mai noi tehnologii în domeniul uscării construcțiilor, vă propunem un echipament inovativ și non-invaziv, destinat clădirilor sensibile afectate de infiltrații, precum: clădiri istorice, monumente, muzee, crame, subsoluri și pivințe.

Bauder – termoizolare performantă și etanșeitate garantată

06 septembrie 2019
Dezvoltarea spectaculoasă a materialelor de construcție, în speță a celor termoizolante, în contextul căutării unor soluții cât mai bune pentru conservarea energiei consumate la climatizarea clădirilor, a adus cu sine și o oarecare confuzie: ce material este mai performant - care asigură o izolare termică mai bună, care este mai simplu de pus în operă, care are un comportament mai bun la foc, solicitări mecanice, exigențe sporite privind sănătatea utilizatorilor?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri