Ursa

CAUTA IN SITE

Impermeabilizări rapide cu MasterSeal de la BASF

06 septembrie 2019
Ce poate fi mai neplăcut pentru proprietarul unui spațiu comercial, de orice natură, al unui hotel, imobil de birouri sau unei unități de producție, decît să fie nevoit să își oprească sau să își reducă activitatea la prima ploaie mai serioasă, pentru că apa curge prin tavanul ultimului etaj?  Totul trebuie rezolvat rapid, operativ, dacă se poate fără a perturba activitatea curentă. Iar pentru aceasta este nevoie de o soluție care să implice o logistică de șantier cât mai simplă, fără mari desfășurări de forțe.

Plasă din fibră de sticlă Masternet Classic și Solid de la Masterplast

06 septembrie 2019
Datorită rezistenţei sale chimice excelente în mediu acid, cel alcalin și în raport cu alte substanţe agresive, datorită de asemenea rezistenţei sporite la tracţiune, atât pe verticală cât și pe orizontală, plasa din fibră de sticlă devine o parte importantă a stratului de armare destinat prevenirii crăpăturilor, asigurând astfel aspectul optim al faţadelor și creșterea durabilităţii acestora.

15 ANI DE EXCELENȚĂ ÎN PIAȚA ACOPERIȘURILOR PREMIUM, 15 ANI DE SUCCES! FINAL DISTRIBUTION DEVINE NOVATIK.

21 august 2019
Compania Final Distribution, producător de sisteme de învelitori, își schimbă numele în NOVATIK. Schimbarea numelui companiei face parte din strategia noastră de comunicare și rebranding, această schimbare marcând 15 ani de la înființare și 8 ani de la statutul de trader la cel de producător. 

Oradea, în stil Secession

12 iunie 2019
Aflată în Imperiul Austro-Ungar până în 1918, în partea vestică a Transilvaniei, Oradea a preluat majoritatea influențelor urbanistice și arhitecturale din centrul Europei, în special din Budapesta și Viena. Astfel, putem observa aici o mulțime de clădiri în stil neoclasic, baroc sau Art Nouveau, ultimul cu un succes deosebit, în forma lui specifică acestui spațiu, numit Secession.

Anuala de Arhitectură București 2019

12 iunie 2019
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează începând cu 20 mai cea de-a XVII-a ediție a Anualei de Arhitectură București 2019, cu tema „Forum București”. Sub această denumire, Anuala de Arhitectură inițiază și un program amplu, care se va desfășura pe durata a doi ani, cu scopul de a analiza diversele oportunități de dezvoltare arhitectural-urbanistică a Capitalei din perspectiva europeană.
Revista noastră este partener tradițional al evenimentelor organizate în cadrul Anualei de Arhitectură București, la care particianții primesc gratuit ultima ediție a publicației.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri