Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...CAUTA IN SITE

Titan-zinc și ardezie la Palatul Creditului Industrial

19 ianuarie 2018
Palatul Creditului Industrial, clădire reprezentativă pentru zona centrală a Capitalei, beneficiază în prezent de o renovare în detaliu, una dintre etapele majore fiind refacerea acoperișului - lucrare importantă pentru protejarea edificiului, pentru arhitectura lui, care a început efectiv în august 2017 și se va încheia la începutul primăverii lui 2018.

Pentru acoperișurile verzi – profesioniștii, în tandem cu natura

19 ianuarie 2018
Am prezentat în această revistă de-a lungul timpului o mulțime de sisteme speciale pentru acoperișuri verzi, precum și proiecte realizate cu ajutorul acestora, recomandându-vă cele mai performante soluții, sisteme și metode de punere în operă. Reacțiile pieței și ale cititorilor sunt din ce în ce mai puternice (în sens pozitiv, desigur), apar tot mai multe întrebări, dar și încercări de a obține avantajele unui acoperiș verde cu mijloace nu tocmai potrivite sau profesionale.

Lucrul pe acoperiș și riscurile lui (I)

19 ianuarie 2018
Munca în domeniul construcțiilor se desfășoară, pe majoritatea segmentelor, sub marcajul extrem de strict al protecției și siguranței în muncă, iar montajul de acoperișuri și fațade poate fi considerat vârful tuturor exigențelor, pentru că se lucrează la înălțime. Nu este prea plăcut, dar trebuie să începem cu niște statistici: peste 40% dintre accidentele de muncă sunt determinate de căderea de la înălțime, iar lucrătorii pe acoperișuri reprezintă cea mai afectată categorie: ei înregistrează un sfert dintre decesele cauzate de căderea de la înălțime!

Tehnologie pentru viitor - URSA BiOnic

19 ianuarie 2018
În octombrie 2017, mai mulți reprezentanți ai presei de specialitate au participat la o întâlnire cu domnul Sorin Pană, directorul comercial al companiei Ursa România, pentru a obține informații despre URSA BiOnic, o nouă tehnologie implementată în realizarea produselor de izolare termică și fonică pe bază de vată minerală.

BauderPIR – garanția unui acoperiș sigur

19 ianuarie 2018
Sistemele de termoizolare a acoperișului sunt din ce în ce mai complexe, scopurile principale fiind împiedicarea pierderilor de căldură prin realizarea unor anvelope continue, împiedicarea pătrunderii apei din exterior și difuzia vaporilor din interior care pot provoca neplăceri utilizatorilor și construcției.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri