Ursa

ULTIMELE STIRI

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...CAUTA IN SITE

Montarea țiglelor și olanelor, dincolo de indicațiile producătorului

22 ianuarie 2020
Să plecăm de la premiza că țiglele pentru învelitoarea acoperișului sunt realizate conform standardelor; majoritatea covârșitoare a producătorilor respectă aceste standarde, în contextul în care cei mai puțin riguroși au fost ”măturați” de economia de piață, nefăcând față exigențelor privind calitatea. Astfel, se poate spune că în prezent pot fi achiziționate preponderent materiale de calitate bună și foarte bună, rămânând la latitudinea beneficiarilor să decidă cât de sus își pot manifesta exigențele.

Bauder: performanță pentru acoperișul terasă, clasic sau verde

22 ianuarie 2020
În cele 3-4 decenii de existență, în contextul unui climat continental excesiv, un acoperiș trebuie să suporte precipitații care însumează circa 28.000 de litri de apă, cam 2.100 de zile toride, cu temperaturi la suprafață de 80ºC, 1.190 de zile cu îngheț de -20 ºC, circa 140 de furtuni de intensitate mare. Iar acoperișul este singurul element de construcție care trebuie să le înfrunte pe toate. Iată de ce calitatea lui trebuie să fie de execepție, altfel reparațiile vor fi necesare după orice fenomen extrem sau după numai câțiva ani.

Acoperișul Creaton: reperul calității

22 ianuarie 2020
Brandul CREATON este asimilat în lumea specialiștilor cu ideea de calitate premium, cu exigențele înalte din perspectiva rezistenței, a capacității de protecție și a designului pentru învelitori. Este consecința unei istorii de peste 130 de ani în domeniul țiglelor ceramice și a câtorva decenii în producția de țigle de beton de calitate superioară, domeniu în care CREATON a reușit să facă de asemenea performanță.

Termosisteme și tencuieli performante de la Masterplast

22 ianuarie 2020
Pentru termoizolarea și finisarea fațadelor există pe piață numeroase produse, dar nu toate au calitatea dorită, iar prețul pentru o calitate premium poate fi uneori prohibitiv. Fațadele sunt supuse unor solicitări extreme: vânturi puternice, temperaturi extreme, umiditate, lovituri etc. Problemele pot interveni atât în faza de execuție (simplitatea punerii în operă, timpul de lucru, timpul până la maturarea lucrării), dar și după aceasta, când rezultatele trebuie evaluate în ani de zile, nu doar în câteva săptămâni.

Tehnologia Low&Bonar: Mehatop N - membrane tehnice cu utilizare de lungă durată pentru inspirație arhitecturală

22 ianuarie 2020
Materialele PES-PVC moderne folosite în arhitectura tensionată pot da o altă formă spaţiului, permițându-le arhitecţilor să „sculpteze” tridimensional, într-o manieră aproape imposibilă pentru orice alt tip de material. Arhitectura tensionată oferă chiar mai mult: designerul se poate juca cu lumina, mai ales cea naturală, prin ondularea contururilor, unghiuri surprinzătoare, uniri între spații.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri