Ursa

ULTIMELE STIRI

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...CAUTA IN SITE

Isopan Est a lansat LEAF în România - cea mai nouă tehnologie dezvoltată pentru panouri termoizolante, dedicată clădirilor sustenabile

02 octombrie 2019
Isopan Est, lider de piață în producția de panouri metalice termoizolante pentru clădiri, a lansat noua tehnologie Leaf, în cadrul evenimentului Leaf - More than Just Insulation. Din responsabilitate pentru viitor.

SAINT-GOBAIN ÎŞI REAFIRMĂ ANGAJAMENTUL PENTRU ATINGEREA OBIECTIVULUI “ZERO EMISII DE CARBON” PÂNĂ ÎN 2050

25 septembrie 2019
Saint-Gobain anunţă semnarea pactului global „Business ambition for 1.5°C”, ca parte a Summit-ului pentru Acțiuni Climatice organizat de Organizația Națiunilor Unite la New York. Astfel, compania se angajează să atingă un nivel net al emisiilor de dioxid de carbon egal cu zero până în anul 2050, în conformitate cu scenariile privind limitarea încălzirii globale la 1,5° C, pentru a diminua cele mai grave efecte ale schimbărilor climatice, aşa cum indică ultimele analize.

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

25 septembrie 2019
Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor sale de învelitori: Novatik NATURA. Noul produs a venit ca o evoluție firească în dezvoltarea companiei, cei 15 ani de experiență în comercializarea sistemelor de învelitori modulare cu acoperire de piatră ne-au dat încrederea și cunoștințele necesare pentru a dezvolta propria țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică. Scopul principal este acela de a transforma  brandul Novatik în cel mai puternic  brand din România de pe piața acoperișurilor premium.

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

11 septembrie 2019
BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, își deschide porțile între 12 și 15 septembrie 2019 la ROMEXPO! Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit și le vor permite alegeri informate și inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Biserica fortificată de la Viscri

06 septembrie 2019
Să vorbim despre Viscri. Drumul principal al satului, neobișnuit de larg, mărginit de case tipice săsești, cu porți înalte, zidite, coșuri de gunoi din nuiele, chic-vintage-țărănești autentice, accesul abrupt spre cetate, cetatea însăși pusă astfel în valoare, cu săsoaica de la intrare îmbrăcată în port tradițional, muzeul amenajat la parter, cu obiecte autentice din sat... restaurantul din apropiere unde se mănâncă la un nivel greu atins și în orașe serioase de la noi sau de aiurea, turiștii preponderent străini și localnicii mulțumiți care-i cazează... sunt multe de povestit.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri