Ursa

CAUTA IN SITE

Montajul corect al acoperisului

07 noiembrie 2011
Ruukki are in portofoliu o multitudine de tipuri de profile, care nu difera mult ca procedura de montaj, cu excepţia profilului Finnera, realizat cu un sistem tip click asemanator cu cel utilizat la parchetul laminat, pentru ca se adreseaza şi celor care doresc sa monteze singuri şi au mai puţina experienţa in domeniu.

Învelitori din tablă de zinc

07 noiembrie 2011
Rheinzink consolideaza arhitectura moderna cu invelitori şi faţade metalice noi şi impune responsabilitate faţa de arhitectura tradiţionala pentru renovari şi restaurari sisteme de invelitori.

Tegola - Totul intr-un acoperis

07 noiembrie 2011
Calitate, frumusete, adaptabilitate, greutate redusa – acoperisul Tegola va ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie. Iata un acoperis cu adevarat deosebit...

Solutii de termo si hidroizolare

07 noiembrie 2011
Infiinţata in 1994 la Sfantu Gheorghe, ARCON este unul dintre principalii producatori si distribuitori de materiale de construcţii din Romania: membranele bituminoase ARCO şi FESTA şi gamele de polistiren expandat ARCO, PINGUIN şi ROTHERM constituind o solutie completa pentru termo şi hidroizolatii.

Sika lider global in tehnologiile materialelor pentru acoperisuri

07 noiembrie 2011
Sika are o gama variata de sisteme din PVC, FPO si de membrane lichide, pentru realizarea acoperisurilor plane, toate fiind concepute cu un nivel mare de performanta si o impermeabilizare sigura si de durata

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri