Între 19 și 23 septembrie, la Romexpo a avut loc BEST ROOFS & FACADES 2015

 

  • Demonstrații de montaj profesional
  • Materiale premium
  • Expoziție cu noi produse și sisteme pentru acoperișuri
  • Montatori experimentați

 

În perioada 19 – 22 septembrie a avut loc cea de-a doua ediție a manifestării Best Roofs & Facades, dedicată profesioniștilor din domeniul acoperișurilor și fațadelor, dar și potențialilor beneficiari ai unor lucrări de calitate. Evenimentul, organizat de Asociația Națională a Montatorilor de Acoperișuri din România (ANMAR), membră a IFD (Federația Internațională a Pieței de Acoperișuri și Fațade), în parteneriat cu Revista Mansarde, Acoperișuri & Fațade, a avut loc la Romexpo, în Pavilionul E2, în paralel cu ediția de anul acesta a târgului BIFE – SIM.

Vizitatorii au urmărit timp de 5 zile, între orele 10.00 și 18.00, numeroase demonstrații de montaj profesional, care au inclus o multitudine de tipuri de învelitori și sisteme complete de acoperiș (tip șarpantă și tip terasă). Ediția de anul acesta s-a desfășurat după un format demonstrativ, similar unor manifestări care au loc în întreaga lume, în viitor fiind preconizată organizarea și a competițiilor directe, pe echipe și cu un barem de punctare stabilit de IFD.

Demonstrațiile de montaj profesionist au fost realizate doar cu materiale premium și cu echipe de montaj specializate, care au abordat lucrări complexe, vizând întregul acoperiș, de la streașină la coamă, cu montarea tuturor elementelor care pot intra în structura unui acoperiș: termo-hidroizolații, ferestre de mansardă, ornamente etc.. Publicul larg a luat cunoștință astfel despre aspectele complexe pe care le presupune această meserie și importanța calității materialelor folosite, iar specialiștii au putut intra în posesia unor informații noi, inclusiv despre cei care sunt capabili să furnizeze produse și servicii de cel mai înalt nivel profesional.

Afla detalii

 

Ultimele stiri

Program BEST ROOFS & FACADES 2015

In program: Demonstrații de montaj profesional, materiale premium, noi produse și sisteme pentru acoperișuri, montatori experimentați.

Demonstrații de montaj profesionist la Construct Expo 2015

Chiar dacă vremea a fost nefavorabilă în cea mai mare parte a timpului alocat, montatorii de acoperișuri au lucrat în reprize pe întreaga durată a târgului Construct Expo, unde au fost organizate demonstrații de montaj pentru diverse tipuri de învelitori și sisteme de acoperiș. Astfel, vizitatorii (constructori, proiectanți, clienți finali) au putut vedea cum lucrează profesioniștii adevărați, cu ce scule și echipamente, și nu în ultimul rând care sunt calitățile produselor folosite pentru a garanta o lucrare performantă.

Conferințele Best Roofs & Facades de la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri

În cadrul conferințelor și prezentărilor organizate în paralel cu Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, în zilele de 19 și 20 noiembrie 2014 în Centrul Expozițional Romexpo din București, au fost abordate teme din domeniul acoperișurilor și sistemelor aferente, de un real interes pentru arhitecți, constructori și montatori. Prezența a fost numeroasă, pe măsura competenței speakerilor și a subiectelor abordate.

Vă așteptăm din nou în toamnă la Romexpo

Suntem în plin sezon al lucrărilor, încercăm să valorificăm cât mai bine vremea frumoasă, fără vânt, ploaie, ger sau ninsori, dar ne gândim și la ceea ce se va întâmpla pentru branșa noastră în toamnă, la Romexpo, între 19 și 23 septembrie. După demonstrațiile de montaj din această primăvară, de la Construct Expo (și despre care puteți afla detalii în paginile acestei ediții de revistă), facem un ”upgrade” organizând în premieră în România o manifestare ceva mai complexă, care să împlice la un nivel superior atât montatorii de acoperișuri, cât și producătorii de materiale.