Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...Consiliul concurentei da unda verde pentru preluarea fabricilor de polistiren expandat ale Arcon, de catre austriecii de la Hirsch Porozell

Ultimele stiri » Mansarde si Acoperisuri | 10 ianuarie 2017
Hirsch Porozell Romania, companie membra a Hirsch Servo Austria, producator European de polistiren expandat si de tehnologie, va prelua fabricile de polistiren expandat ale Arcon, companie romaneasca producatoare de materiale de constructii. Valoarea tranzactiei nu a fost comunicata, in conformitate cu acordul semnat de partile implicate.

Tranzactia a fost avizata pozitiv de Consiliul Concurentei in data de 14 Decembrie 2016, urmand ca austriecii sa intre in posesia activelor Arcon in cel mai scurt timp. Preluarea se va face sub forma de transfer de activ functional, toti angajatii Arcon fiind pastrati, conform legislatiei in vigoare.

"Activam cu success pe piata din Romania din 2006. Am reusit ca consacram un brand "made in Austria", mizand mereu pe calitatea produselor noastre si ale serviciilor pe care le oferim. De acum vom fi mai aproape de clientii nostri, putand deservi piata din Romania din patru unitati de productie de mare capacitate: ClujNapoca, Timisoara, Sfantu Gheorghe si Bucuresti", declara Bogdan Roman, director general al Hirsch Porozell Romania.

In luna Iulie a acestui an, Hirsch Porozell Romania a mai achizitionat si activele Energoterom din Timisoara, dupa intrarea in faliment a companiei in cauza. Activele cumparate de austrieci constau intr-o fabrica de polistiren expandat de mare capacitate, o linie de productie de panouri sandwich si o unitate de fabricare a conductelor preizolate pentru transportul agentului termic.

Cu o capacitate de productie de peste un milion de metri cubi de polistiren expandat pe an, Hirsch Porozell devine un jucator important pe piata de izolatii din Romania, cat si pe cea a tarilor invecinate.

http://www.hirsch-porozell.ro
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017