Ursa
Construct Expo 2018

Descoperă noua fereastră de mansardă !

Sisteme iluminare » Ferestre de Mansarda | 22 aprilie 2014
Descoperă noua fereastră de mansardă !

Suntem mândri să prezentăm în premieră în România, din aprilie, noua generație de ferestre de mansardă VELUX. Vrem să oferim cele mai bune ferestre de mansardă din lume, iar pe măsură ce veți descoperi noutățile noastre, credem că veți fi de acord că am reușit. Din momentul în care designul său modern și ergonomic vi se va dezvălui, veți înțelege de ce continuăm să fim producătorul numărul unu de ferestre de mansardă din lume, din 1942. Și nu ne vom opri aici.
Noua generație de ferestre de mansardă include mai multe caracteristici unice care
vor face viața mai confortabilă atât utilizatorilor cât și montatorilor. Unele sunt vizibile, altele nu. Dar toate sunt rezultatul eforturilor noastre de a produce cea mai bună fereastră de mansardă din lume realizată vreodată la un preț accesibil. Starea de liniște și mulțumire vine odată cu luarea celor mai bune decizii. Credem că noua generație de ferestre de mansardă vă va crea exact această stare. Am reproiectat cerceveaua ferestrei și astfel a fost posibilă mărirea suprafeței vitrate cu până la 10%, în funcție de dimensiunea ferestrei. Acest lucru înseamnă mai multă lumină naturală dar și un aport solar mai mare în perioadele cu temperaturi scăzute.
Lumina naturală este esențială pentru bunăstarea noastră și îmbunătățește considerabil atmosfera în orice încăpere. Dimensiunile exterioare ale ferestrelor de mansardă au rămas aceleași.

Noua generație de ferestre de mansardă introduce VELUX Thermo-Technology™ - o nouă tehnologie de termoizolare care folosește un material izolator avansat, inovator și 100% reciclabil, alături de lemn tratat termic pentru structura ferestrei. Noua tehnologie de termoizolare VELUX transformă fereastra într-un scut puternic împotriva vântului și condițiilor climaterice aprige, menținând căldura în interior. Performanțele energetice remarcabile ale ferestrei pur și simplu reduc nevoia de încălzire în anotimpul rece.

Noua tabletă modernă de control face acționarea oricărui produs VELUX INTEGRA® din casă mult mai facilă și mai confortabilă. Este dotată cu un ecran tactil intuitiv, iar navigarea simplă precum și programele personalizate fac ca acționarea ferestrelor și a rulourilor decorative și parasolare să fie rapidă și facilă. Tableta de control conține de la început o serie de programe preinstalate. De exemplu, activând programul „Bună dimineața”, ferestrele și rulourile sunt acționate astfel încât lumina și aerul proaspăt să pătrundă gradual în dormitor, iar dumneavoastră să vă începeți ziua bine-dispus.

Ești curios să vezi noua generație de ferestre de mansardă VELUX?
Vino între 10 - 13 aprilie la Ambient Expo; ROMEXPO – Pavilionul Central!

Prezentă pe piața din România de aproape 17 ani, compania VELUX România comercializează cea mai vastă gamă de ferestre de mansardă, potrivite atât acoperișurilor înclinate cât și celor terasă, jaluzele, rulouri decorative și parasolare, produse de instalare și izolare termică, dispozitive de comandă și control. Prin produsele inventate și dezvoltate în ultimii 70 de ani, contribuim la îmbunătățirea climatului interior al spațiilor de locuit, aducând lumina naturală și aerul proaspăt în interiorul mansardei. La nivel de grup, compania VELUX a dezvoltat propria viziune despre locuințele sustenabile – cunoscută sub denumirea de Casă Activă – ce presupune construirea de clădiri care produc mai multă energie decât consumă, asigurând în același timp un mediu mai sănătos, mai curat și mai sigur.

www.velux.ro
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri