Ursa
Construct Expo 2018

DACH + HOLZ International 2018

07 martie 2018
Întrebați cum li s-a părut ediția 2018 a târgului DACH + HOLZ International, 92% dintre vizitatori și 94% dintre expozanți l-au evaluat ca foarte bun și excelent. Dar o un alt procent al chestionarelor ni se pare mai important: 73% dintre respondenți cred că piața de profil va avea o creștere moderată și puternică în acest an, față de doar 64% în 2016 (când a avut loc ediția precedentă a târgului).

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri - Riga, noiembrie 2018

07 martie 2018
La ultimul Congres IFD, organizat în toamna trecută la Viena, precum și la întâlnirea acestui for la târgul Dach und Holz - Köln din februarie 2018, s-au stabilit detaliile de organizare ale următorului Campionat Mondial al Montatorilor de Acoperișuri, ce se va desfășura anul acesta în noiembrie la Riga.

Valcon Roofs - cursuri de tinichigerie pentru învelitori Rheinzink

07 martie 2018
În perioada 24 – 26 ianuarie, la sediul firmei Valcon Roofs din București (Măgurele) a avut loc un stagiu de pregătire pentru montatorii de acoperișuri metalice, organizat în parteneriat cu Rheinzink, renumitul producător german de tablă din titan-zinc.

Patru vorbe

07 martie 2018
Membrii echipei noastre editoriale au fost prezenți în februarie, așa cum se întâmplă la fiecare doi ani, la târgul DACH + HOLZ International – de data aceasta desfășurat la Köln. Este un eveniment deosebit de nișat, doar pentru acoperișuri și lemn pentru construcții, conform denumirii.

Editorial
Prof. Dr. Arh. Ana Maria Dabija
Vine, vine pri-i-măvaaa-raaa...

19 ianuarie 2018
Sigur – veți spune – tocmai ce s-a instalat, la solstițiu, iarna astronomică și cucoana asta cântă ca un cintezoi. Mai va, până la primăvară. Mda. Dar crește ziua? Crește! Deci vine primăvara. Dacă mai clipim de câteva ori, vedem pomii înfloriți. Iar ce e acum afară, numai a iarnă nu arată.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri