Ursa

BAU München 2019

14 martie 2019
La începutul acestui an, am participat la unul dintre cele mai importante târguri de construcții de nivel european și mondial, cu miză pentru piața acoperișurilor: BAU München, care se defășoară o dată la doi ani. Este o manifestare la care toți marii producători țin să vină cu noutăți, inovații, prețuri competitive. Prezența noastră aici a devenit oarecum obișnuită, pentru că aici pot fi înțelese trendurile și piața de acoperișuri, ”la sursă”. Iar prezența vizitatorilor români a fost, ca de fiecare dată, numeroasă; la standurile expoziționale ne-am mai întâlnit cu mulți reprezentanți din România ai marilor producători.

Leaving grey, living green – Maximize the open space

14 martie 2019
În data de 28.02.2019, am participat ca parteneri media la cea de-a doua ediție a conferinței „Leaving grey, living green – Maximize the open space”, desfășurată la Palatul Bragadiru din București. Evenimentul organizat de Nophadrain România, Sika România și Arta Grădinilor, a avut ca temă principală conștientizarea importanței spațiilor verzi urbane, propunându-și să promoveze alternative neconvenționale, soluții pentru maximizarea spațiului verde urban din România.

Un acoperiș bun deasupra capului

14 martie 2019
Toți avem nevoie de un acoperiș deasupra capului, iar noi... scriem despre asta, de aproape 8 ani. Este de preferat ca acest acoperiș să fie și performant – să nu picure, să nu bată vântul prin el, să aibă tot ce trebuie. Ne întâlnim cu publicul larg la diverse târguri și evenimente din țară, unde distribuim reviste și observăm că rareori oamenii sunt indiferenți când este abordat acest subiect.

Romhotel 2019 – investiții în Horeca și mai mult decât atât

14 martie 2019
În perioada 21 – 24 februarie, a avut loc ediția 2019 a Romhotel - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, cea mai importantă manifestare autohtonă pentru industria ospitalităţii. Pentru a veni în întâmpinarea investitorilor în domeniul Horeca, am fost prezenți și noi la eveniment, distribuind gratuit reviste participanților.

De la vechiul și banalul... lambriu

09 ianuarie 2019
Unde se termină acoperișul și unde începe fațada? Sau invers. Dacă ne uităm la Muzeul Guggenheim din Bilbao, al arhitectului Frank Gehry, chiar nici nu știm. Sau la unele locuințe americane, canadiene sau din alte zone bogate în păduri: avem șiță pe fațadă sau scânduri pe acoperiș? Solzi de diverse dimensiuni și forme, din materiale diverse de la cele tradiționale la cele inteligente sau tributare tehnologiilor contemporane, amplasați pe fațade sau pe acoperișuri cu o lejeritate excepțională. O fi bine? O fi rău?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri