Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...De la vechiul și banalul... lambriu

09 ianuarie 2019
Unde se termină acoperișul și unde începe fațada? Sau invers. Dacă ne uităm la Muzeul Guggenheim din Bilbao, al arhitectului Frank Gehry, chiar nici nu știm. Sau la unele locuințe americane, canadiene sau din alte zone bogate în păduri: avem șiță pe fațadă sau scânduri pe acoperiș? Solzi de diverse dimensiuni și forme, din materiale diverse de la cele tradiționale la cele inteligente sau tributare tehnologiilor contemporane, amplasați pe fațade sau pe acoperișuri cu o lejeritate excepțională. O fi bine? O fi rău?

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri Supremație elvețiană la Riga – Letonia

09 ianuarie 2019
La cea de-a XXVII-a ediție a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, desfășurat la Riga, reprezentanții Elveției și-au adjudecat nu mai puțin de 3 medalii de aur și una de argint, precum și Premiul special al Președintelui IFD. Cea de-a patra medalie de aur a revenit echipei Letoniei, țara organizatoare, care și-a dovedit priceperea incontestabilă la secțiunea de acoperișuri metalice.

CONSTRUCT - AMBIENT EXPO 2019: un nou concept de succes pentru industria de construcții și home & deco

09 ianuarie 2019
Din 2019, ROMEXPO redefinește conceptul târgurilor de construcții și home & deco. Două dintre cele mai importante târguri din domeniu, CONSTRUCT EXPO și AMBIENT EXPO, devin o singură manifestare expozițională: CONSTRUCT - AMBIENT EXPO.

Bienala Națională de Arhitectură 2018

09 ianuarie 2019
Pe 1 octombrie 2018 am participat ca parteneri media la deschiderea lucrărilor celei de-a XIII-a ediții a Bienalei Naționale de Arhitectură, desfăşurată la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Capitală. Tema ediţiei din acest an, ”100 de ani de Arhitectură în România”, a fost dedicată unei aniversări cu profundă rezonanţă pentru arhitectură şi profesioniştii acesteia, pentru cultura şi istoria naţională. La eveniment a fost distribuită gratuit ultima ediție a revistei, din dorința de a transmite arhitecților cele mai recente noutăți al branșei noastre.

Programul Bienalei Nationale de Arhitectura 2018

26 septembrie 2018
BIENALA NAȚIONALĂ DE ARHITRCTURĂ - edițIa a XIII-a, 2018 „100 DE ANI DE ARHITECTURĂ ÎN ROMÂNIA”. Calendarul expozițiilor, galelor de premiere și  evenimentelor; Evenimente în București, Brăila, Oradea, Cluj, Iași, Sibiu, Târgu Mureș; Expoziția proiectelor participante la concursul național - București.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri