Ursa

Mansarde » Hidroizolatii

AM NEVOIE DE SOLUŢII DURABILE MENITE REDUCERII COSTURILOR DE ÎNTREŢINERE PENTRU PARCAREA MEA

09 ianuarie 2019
Suprafața unei parcări e supusă unor încărcări mecanice, chimice și dinamice extreme. Acestea sunt cauzate de numărul mare de vehicule în mișcare, uleiuri, combustibili, săruri antiinghet, fluctuații de temperatură și încărcări dinamice. Prin Master Builders Solutions, BASF oferă suprafețe de trafic personalizate, multistrat, pentru a respecta cerințele fiecărui proiect individual.

BASF: sisteme lichide pe bază de poliuree MasterSeal Roof 2111

26 septembrie 2018
Învelitoarea unui acoperiș terasă, fie că este vorba despre o construcție nouă sau de refacerea unui acoperiș vechi, se poate realiza mai rapid și mai eficient utilizând sistemele moderne cu aplicare lichidă, care se bucură de o popularitate tot mai mare și la noi. O aplicare lichidă are multiple avantaje particulare, printre care: lucrarea se desfășoară fără prea mult zgomot, fără transportarea unor greutăți mari, nu sunt necesare structuri suplimentare, personal numeros, devieri ale instalațiilor etc.

Protejați structurile cu MasterSeal® de la BASF

07 martie 2018
Nevoia de structuri impermeabile este evidentă la nivel mondial, în contextul schimbărilor climatice din această perioadă, când în orice moment pot apărea provocări serioase pentru construcții. În afară de temperaturi extreme, oscilații mari de temperatură și expunere la vânturi puternice, o construcție trebuie să se confrunte deseori și cu umiditatea în exces, care poate dăuna atât când vine de sus, sub formă de precipitații, cât și de la sol sau din subsol, ca urmare a acumulărilor greu de controlat.

BauderPIR – garanția unui acoperiș sigur

19 ianuarie 2018
Sistemele de termoizolare a acoperișului sunt din ce în ce mai complexe, scopurile principale fiind împiedicarea pierderilor de căldură prin realizarea unor anvelope continue, împiedicarea pătrunderii apei din exterior și difuzia vaporilor din interior care pot provoca neplăceri utilizatorilor și construcției.

Sistemele MasterSeal® Roof, Soluții pentru toate necesitățile acoperișului dumneavoastră

19 iunie 2017
Lucrând cu unii dintre cei mai importanți constructori și dezvoltatori de proiecte din întreaga lume, BASF a conceput și vă poate oferi soluții personalizate, complete, pentru a satisface nevoile de impermeabilizare ale oricărui tip de clădire, mai ales la nivelul acoperișului. Gama sistemelor respective reduce riscul degradării clădirii din cauza apei în timpul construcției sau al renovării, furnizând soluții cu durată lungă de viață.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri