Ursa
Construct Expo 2018

Mansarde » Hidroizolatii

Protejați structurile cu MasterSeal® de la BASF

07 martie 2018
Nevoia de structuri impermeabile este evidentă la nivel mondial, în contextul schimbărilor climatice din această perioadă, când în orice moment pot apărea provocări serioase pentru construcții. În afară de temperaturi extreme, oscilații mari de temperatură și expunere la vânturi puternice, o construcție trebuie să se confrunte deseori și cu umiditatea în exces, care poate dăuna atât când vine de sus, sub formă de precipitații, cât și de la sol sau din subsol, ca urmare a acumulărilor greu de controlat.

BauderPIR – garanția unui acoperiș sigur

19 ianuarie 2018
Sistemele de termoizolare a acoperișului sunt din ce în ce mai complexe, scopurile principale fiind împiedicarea pierderilor de căldură prin realizarea unor anvelope continue, împiedicarea pătrunderii apei din exterior și difuzia vaporilor din interior care pot provoca neplăceri utilizatorilor și construcției.

Sistemele MasterSeal® Roof, Soluții pentru toate necesitățile acoperișului dumneavoastră

19 iunie 2017
Lucrând cu unii dintre cei mai importanți constructori și dezvoltatori de proiecte din întreaga lume, BASF a conceput și vă poate oferi soluții personalizate, complete, pentru a satisface nevoile de impermeabilizare ale oricărui tip de clădire, mai ales la nivelul acoperișului. Gama sistemelor respective reduce riscul degradării clădirii din cauza apei în timpul construcției sau al renovării, furnizând soluții cu durată lungă de viață.

Orice acoperiș are o soluție Bauder

09 ianuarie 2017
Fiecare tip de acoperiș necesită și merită o abordare particulară, în funcție de mai mulți factori: destinația clădirii (rezidențială, industrială, de birouri etc.), destinația spațiului obținut, tipul de structură al construcției, natura stratului suport (beton, lemn, tablă profilată), dacă este vorba despre o construcție nouă sau o renovare.

Bauder în Europa de Sud-Est

24 martie 2015
Deja sunt mai mult de 150 de ani de când în compania noastră au apărut primele produse referitoare la tot ceea ce înseamnă acoperişuri. Începând din 1982, Gerhard şi Paul-Hermann Bauder conduc compania ca a treia generaţie Bauder.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri