Ursa

Terase » Hidroizolatii

Secretul sistemelor performante pentru acoperiș terasă

14 martie 2019
În România, ca în toată Europa de Est, comunismul a lăsat ca moștenire mii și mii de blocuri cu o arhitectură controversată din punct de vedere estetic, dar și funcțional, realizate cu materiale ieftine, în special pe zona de finisaje, instalații, facilități legate de confort și eficiență energetică. În timp, aceste structuri au fost îmbunătățite, modernizate, dar nu toate și nu neapărat la un nivel satisfăcător.

Protejarea acoperișului cu folii MASTERPLAST

14 martie 2019
Foliile de acoperiș sunt componente de bază pentru buna funcționare a acestuia, contribuind la gestionarea optimă a umidității la nivelul șarpantei, sub învelitoare, ceea ce în termeni concreți înseamnă: împiedicarea pătrunderii apei către astereală și mai jos, către șarpantă, respectiv eliminarea surplusului de umezeală sub formă de vapori din interior către învelitoare și apoi către exteriorul casei.

Reabilitarea acoperișului de la Băneasa Shopping City - sistem lichid pe bază de poliuree de la BASF

03 iulie 2018
Renovarea acoperișului unei clădiri de retail funcționale, cu un trafic ridicat, necesită o organizare de șantier ireproșabilă, pentru ca operațiunile de montaj să nu perturbe cu nimic activitatea magazinelor și liniștea clienților.

Reabilitarea acoperișului de la Băneasa Shopping City - sistem lichid pe baza de poliuree

19 ianuarie 2018
Renovarea acoperișului unei clădiri de retail funcționale, și cu un trafic ridicat, necesită o organizare ireproșabilă, pentru ca operațiunile de montaj să nu perturbe activitatea magazinelor și liniștea clienților.  Pentru un centru comercial de mari dimensiuni, unde sunt găzduite sute de firme, și vin zeci de mii de clienți pe zi, repararea acoperișului devine o miză serioasă. De aceea sunt necesare materiale care să poată fi puse în operă rapid, iar acoperișul să devină funcțional în cel mai scurt timp.


ARTEC 5 – noile membrane bituminoase pentru diverse aplicații

24 martie 2015
Arcon a lansat recent ARTEC 5, o nouă game de membrane care oferă o serie de avantaje ce pot fi valorificate în funcție de domeniul de aplicare: lucrări de complexitate ușoară, acoperișuri plane pe structură de beton, fundații, ca bariere de vapori și în alte tipuri de lucrări – în acest sens, puteți solicita informații suplimentare consultanților tehnici ai companiei producătoare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri