Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Terase » Hidroizolatii

Reabilitarea acoperișului de la Băneasa Shopping City - sistem lichid pe bază de poliuree de la BASF

03 iulie 2018
Renovarea acoperișului unei clădiri de retail funcționale, cu un trafic ridicat, necesită o organizare de șantier ireproșabilă, pentru ca operațiunile de montaj să nu perturbe cu nimic activitatea magazinelor și liniștea clienților.

Reabilitarea acoperișului de la Băneasa Shopping City - sistem lichid pe baza de poliuree

19 ianuarie 2018
Renovarea acoperișului unei clădiri de retail funcționale, și cu un trafic ridicat, necesită o organizare ireproșabilă, pentru ca operațiunile de montaj să nu perturbe activitatea magazinelor și liniștea clienților.  Pentru un centru comercial de mari dimensiuni, unde sunt găzduite sute de firme, și vin zeci de mii de clienți pe zi, repararea acoperișului devine o miză serioasă. De aceea sunt necesare materiale care să poată fi puse în operă rapid, iar acoperișul să devină funcțional în cel mai scurt timp.


ARTEC 5 – noile membrane bituminoase pentru diverse aplicații

24 martie 2015
Arcon a lansat recent ARTEC 5, o nouă game de membrane care oferă o serie de avantaje ce pot fi valorificate în funcție de domeniul de aplicare: lucrări de complexitate ușoară, acoperișuri plane pe structură de beton, fundații, ca bariere de vapori și în alte tipuri de lucrări – în acest sens, puteți solicita informații suplimentare consultanților tehnici ai companiei producătoare.

BauderPRO F: hidroizolaţie într-un singur strat pentru acoperişuri industriale uşoare

17 iulie 2014
Acoperişurile industriale uşoare impun exigențe ridicate cu privire la sistemul de hidroizolare; tensiunile cauzate de oscilaţii şi vibraţii, influenţele mediului înconjurător acţionează asupra construcţiei. În acest caz, sunt necesare ca soluţii sisteme de valoare ridicată, eficiente economic.

Soluţii de hidroizolare pentru acoperişuri, cu membrane lichide SIKALASTIK®

22 aprilie 2014
Sistemele SikaRoof® MTC (moisture triggered chemistry – reacţie chimică declanşată de umiditate), încorporează o tehnologie unică ce permite materialului să utilizeze umiditatea atmosferică pentru declanşarea procesului de întărire.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri