Ursa
Construct Expo 2018

Terase » Hidroizolatii

Principiile sistemelor lipite de acoperiş

21 august 2012
Ataşarea prin lipire a membranei expuse de acoperiş Sikaplan® şi Sarnafil® reprezintă o opţiune pentru aproape orice acoperiş. Aceste sisteme sunt potrivite pentru o gamă foarte largă de pante şi geometrii, precum şi pentru construcţii noi şi pentru proiecte de renovare. Prin lipirea membranei, sistemele lipite de acoperiş oferă multe beneficii.

ACCESORII pentru sisteme de acoperiș

24 mai 2012
În calitate de lider mondial în producerea de materiale pentru industria construcţiilor, Sika acordă o atenţție deosebită materialelor pentru acoperişuri şi produce o gamă largă de produse şi sisteme pentru a întâmpina cerinţele clienților şi pentru a se conforma celor mai recente standarde.

Hidroizolaţii lichide pentru orice tip de acoperiş - Inovaţia SikaRoof® MTC

12 martie 2012
Încă din 1910, Sika a fost recunoscută pentru tehnologiile avansate de hidroizolare, iar poliuretanul, cel care stă la baza membranelor lichide pentru acoperiş, este produsul cheie în acest domeniu.

Special pentru acoperișuri și terase

11 martie 2012
Pe lângă soluțiile clasice de hidroizolare a teraselor și acoperișurilor, ARCON oferă și noi sortimente de membrane bituminoase, cu aplicații sub învelitorile clasice și pentru terasele verzi.

Acoperisuri verzi BAUDER

11 ianuarie 2012
Bauder a produs prima membrană bituminoasă de difuzie, Buzi AK, produsul revoluționar fiind urmat de Bauder DIFUTEX şi Bauder DIFUTEX NSK (autoadezivă). Tot de la Bauder provine și prima membrană bituminoasă de difuzie pentru acoperişurile pe structură metalică: Bauder TOP VENT precum și termoizolaţiile de ultimă generaţie din spumă poliuretanică.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri