Ursa
Construct Expo 2018

În armonie cu natura

Invelitori » Tigla Beton | 17 iulie 2014
tigla BRAAS

De secole țigla ceramică reprezintă  frumuseţea clasică a naturii. Produsă din materii prime naturale, ţigla ceramică conferă acoperişului casei dumneavoastră un farmec aparte. Disponibilă intr-o gamă variată de  modele ţigla ceramică Braas va oferă posibilitatea de a va configura acoperişul casei in funcție de dorinţele dumneavoastră. 

Ţigla  ceramică Smarald
Eleganţă şi unicitate într-o singură formă

Tigla BRAAS - Smarald

Eleganţa si unicitatea sunt caracteristicile estetice care definesc  profilul deosebit al ţiglei ceramice Smaragd. Acest nou produs beneficiază de sistemul complet de ţigle speciale si accesorii Bramac perfect adaptat funcțional si coloristic. 

Ţigla ceramică  Topas
Expresivitate si naturalețe

Tigla BRAAS - Topas

Atunci când vine vorba de un acoperiș clasic recomandarea noastră este țigla cu suprafața neteda   Topas. Liniile simple care accentuează profilul acestui produs conferă acoperişului casei dumneavoastră  expresivitate si naturaleţe. Acest produs beneficiază de sistemul complet de accesorii Bramac şi poate fi utilizat atât pentru renovarea unui acoperiş de existent cat şi pentru construcții noi.

Ţigla ceramică Granat
O noua definiție dată armonie

Tigla BRAAS - Granat

Țigla ceramică Granat îmbina tradiţia cu tehnologia modernă conferind un aspect armonios acoperişului casei dumneavoastră. Beneficiind de întreg sistemul de accesorii si ţigle speciale acest produs poate fi utilizat atât pentru renovarea clădirilor istorice cat si pentru construcții noi. Granat cu forma sa specială  da o noua definiție armoniei. 

Ţigla ceramică Opal
O notă nostalgică

Tigla BRAAS - Opal


Țigla ceramică Opal  cu forma sa tradiţională reprezintă frumuseţea clasică a naturii conferind acoperișului casei dumneavoastră o notă nostalgică. Acest produs se recomandă a fi utilizat atât pentru renovarea clădirilor istorice cat si pentru construcții noi.

Mai multe informatii gasiti pe www.bramac.ro

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri