Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Invelitori

Acoperișul pentru hotel sau restaurant

13 septembrie 2017
Rolul principal al unui acoperiș este să protejeze construcția, indiferent care este destinația acesteia. Totuși, în cazul unei unități de cazare (hotel, pensiune, motel etc.), exigențele sunt deseori mai ridicate, în contextul în care o astfel de investiție este în mod frecvent mai mare decât într-o clădire cu altă destinație (rezidențială, de birouri, industrială etc.), datorită dotărilor, calității materialelor de construcție, arhitecturii, nevoii de renovare periodică din motive de imagine.

Berlinul – repere de arhitectură

20 iunie 2017
Privit în ansamblu, Berlinul are o arhitectură variată, eclectică prin excelență, majoritatea clădirilor datând din secolul al XIX-lea și al XX-lea. Prin comparație, este vorba oricum de un oraș relativ nou, prima atestare datând din secolul al XIII-lea, când sașii erau deja în Transilvania de un secol. Cu o populație actuală de aproximativ 3,4 milioane de locuitori, el a jucat un rol important în istoria spațiului german abia în ultimele două secole, de când a fost pe rând capitala regatului Prusiei, apoi a Imperiului German de la 1871, a Republicii de la Weimar, Germaniei naziste, Germaniei de Est și, în sfârșit, a Germaniei reunificate, când a intrat în cadrul unui program foarte complex de reconstrucție.

Palatul Creditului Industrial din București

19 iunie 2017
Piața Universității este un reper pentru București și chiar pentru întreaga țară. Este în primul rând o intersecție de importanță majoră, ”La Grande Croisée”, după modelul urbanismului haussmannian, trasând practic axele Bucureștiului după cele patru puncte cardinale. În imediata apropiere se află Teatrul Național, Universitatea, Ministerul Agriculturii, și nu foarte departe Kilometrul Zero al României, Centrul Vechi, sedii ale unor importante instituții ale statului, construite în epoca de modernizare de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

SICERAM: acoperișuri pentru monumente istorice din Sighișoara

19 iunie 2017
Fondat în secolul al XII-lea de către sașii aduși în zonă de regii maghiari, Sighișoara este un orășel medieval foarte bine conservat, cetatea acestuia fiind locuită și în zilele noastre. Farmecul și valoarea istorică a numeroase clădiri și străzi ale orașului au determinat includerea lor în patrimoniul UNESCO.

Acoperișul de la Coilprofil

19 iunie 2017
Construcţia acoperișului este o acţiune extrem de importantă în finalizarea locuinţei, de aceea ar fi ideal să optaţi pentru o învelitoare de calitate, care să asigure atât funcţionalitatea, cât și longevitatea acestuia.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017