Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Invelitori

Iarnă la Castelul Hohenschwangau

09 ianuarie 2017
Pe o stâncă din apropierea localității germane Hohenschwangau, aflată în Munții Bavariei, nu departe de granița cu Austria, se ridică un castel cu arhitectură neogotică, construit pe vechile fundații ale unui edificiu medieval de către regele Maximilian al II-lea între 1833 și 1855.

Cum reabilităm o clădire istorică (I)

09 ianuarie 2017
Majoritatea orașelor mari din România au câte un centru istoric, zone construite pe care autoritățile locale și cele centrale urmăresc să le păstreze pentru a reconfirma identitatea culturală, istorică a locului respectiv. Dincolo de aspectele juridice ale problemei (cine finanțează reabilitările respective, care sunt instituțiile responsabile cu aprobarea, clasa de încadrare a imobilului, termenele de execuție etc.), există o serie de reglementări importante care trebuie respectate din perspectiva modului în care sunt realizate lucrările.

Noutăți de la CREATON – ETERNIT

09 ianuarie 2017
Cu o istorie de 133 de ani pe piața producătorilor de sisteme pentru acoperiș, CREATON este în prezent unul dintre brandurile de referință ale acestui domeniu, echivalent cu înalta calitate și designul de top pentru țigla ceramică. Anul acesta CREATON vine cu noutăți importante pe piața românească, printre care o gamă variată de țigle din beton.

O iarnă fără probleme cu acoperișurile Terran

09 ianuarie 2017
Sistemul de acoperiș Terran este recunoscut pentru modul excelent în care face față condițiilor extreme din sezonul rece. Acest fapt se datorează în primul rând țiglei din beton, un material cu modificări dimensionale insesizabile la variațiile de temperatură și rezistent la solicitări mecanice, straturilor de protecție Colorsystem și Resistor, care asigură integritatea suprafeței și a întregii țigle, rigurozității dimensiunuilor ce garantează etanșeitatea, opțiunilor de execuție în sistem complet, cu toate accesoriile, inclusiv cele tip parazăpadă.

Acoperișul și zăpada

09 ianuarie 2017
Una dintre cele mai exigente (realiste, de fapt) evaluări ale unui acoperiș ține de comportamentul la zăpadă, pentru că în acest context se iau în calcul toate problemele ce pot apărea de-a lungul sezonului rece, de la greutatea stratului de zăpadă depus, la vânt, temperaturi scăzute, formarea gheții și așa mai departe.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU










Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017