Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Invelitori

Balcic – alături de inima Reginei Maria

25 octombrie 2016
”Balcicul și Branul sunt casele mele de vis, inima mea”, spunea Regina Maria, cea care și-a pus în mod incontestabil amprenta asupra acestor două locuri fascinante, transformându-le pentru a rămâne posterității drept mărturii ale unor vremuri în care se crea și se gândea arhitectura ca un nou început, dar având la bază o serie de realități istorice care nu trebuiau contestate sau îndepărtate, ci integrate.

Tabla prefălțuită pentru proiecte de succes

25 octombrie 2016
Acoperișul fălțuit de la Coilprofil este o soluție completă pentru orice clădire cu aspect clasic sau modern, ce se va integra armonios în cadrul existent, scoțând în evidență valoarea estetică a acesteia. Datorită tehnologiei de ultimă generație utilizate în fabricare, a oțelului special folosit și gamei diversificate de culori, acest tip de învelitoare permite rezolvări arhitecturale spectaculoase și sigure.

Învelitorile Terran – un succes pe piața românească

25 octombrie 2016
Piața românească a răspuns pozitiv la calitatea și aspectul țiglelor de beton Terran, prezente aici de 11 ani. În acest interval, au fost realizate numeroase proiecte rezidențiale, unități hoteliere, clădiri de birouri etc. având un numitor comun: învelitori realizate cu acest sistem ce și-a dovedit și va continua să-și demonstreze rezistența la intemperii, capacitatea excelentă de protecție datorată unei fabricări riguroase, aspectul plăcut, familiar al țiglelor, care nu se schimbă în timp.

Oxford, Cambridge și goticul englezesc

13 iulie 2016
O călătorie în Marea Britanie, în cadrul căreia sunt vizitate orașele remarcabile ca arhitectură și urbanism, se poate încheia cu o concluzie importantă: locuitorilor acestor insule le-a plăcut goticul. Le-a plăcut atât de mult, încât, după o epocă medievală glorioasă, în care au apelat din plin la elementele acestui stil de arhitectură, aducându-i inovații notabile, l-au reinventat în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea pentru a-l implementa de câte ori au simțit că trebuie să își reafirme specificitatea.

Mănăstirea Arnota

13 iulie 2016
Mănăstirile românești sunt de cele mai multe ori locații vii, în continuă transformare, în ciuda liniștii autoimpuse, a vieții în rugăciune și izolare. Se construiește, se renovează, se redimensionează, chiar se modernizează, ținând cont prin arhitectură de zestrea existentă, deseori valoroasă datorită unei biserici sau unui corp de clădire cu valențe istorice importante.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017