Ursa

Sisteme iluminare » Luminatoare

SISTEMUL DE LUMINATOARE ȘI TRAPE DE FUM LAMILUX CI F100

22 aprilie 2014
LAMILUX a optimizat in multe aspecte tehnologice sistemul de luminatoare F100 ținand seama de dezideratul construcțiilor sustenabile. Funcționalitatea și designul fiecărei componente ale sistemului com pun o unitate compactă ce-și aduce aportul la o eficiență energetică sporită și o stabilitate mai mare a luminatoarelor pentru acoperișuri plate, destinate acce sului luminii naturale in hale de producție, săli de sport și centre expoziționale.

Cupola Reichstag-ului din Berlin

22 aprilie 2014
Dacă istoria ar putea fi reprezentată prin simbolistica unor locuri, înțelegerea transformărilor europene din ultimele decenii ar trebui începută cu acel kilometru pătrat în care se află fosta clădire a Reichstag-ului și Poarta Brandemburg (Brandemburger Tor); cu 25 de ani în urmă, pe aici trecea și mult blamatul Zid al Berlinului. Ne vom opri în câteva pagini asupra Reichstag-ului, actualul sediu al legislativului german, din respect pentru ceea ce a reprezentat și reprezintă această construcție, dar și pentru că aici se află una dintre cele mai interesante și impresionante cupole, o realizare arhitectonică și tehnică de excepție, așa cum veți vedea în continuare.

Soluții inteligente pentru desfumare, ventilație și iluminat zenital

03 aprilie 2013
Hexadome Construct, parte a grupului Adexsi, oferă partenerilor săi soluții tehnico – comerciale și servicii de cea mai înaltă calitate în ceea ce privește furnizarea și montajul dispozitivelor pentru iluminat zenital, ventilație naturală și evacuare a fumului și gazelor fierbinți.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri