Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Mansarde

Refacerea acoperișului și amenajarea unei mansarde – situații și etape

09 ianuarie 2019
Podul unui acoperiș înclinat sau terasa de deasupra blocului au devenit spații valoroase, în marile orașe și nu numai; lupta pentru spațiu, cu eforturi financiare cât mai atent gestionate, se dă atât în cazul proiectelor noi, cât mai ales pentru clădirile existente, integrate în peisajul urbanistic sau într-un mediu rustic în care ne străduim să profităm la maxim de ceea ce avem la dispoziție.

EGGER Roofing Board – plăcile perfecte pentru astereală

09 ianuarie 2019
La întâlnirile profesioniștilor din domeniu, una dintre cele mai dezbătute probleme este siguranța muncii pe acoperiș. Inclusiv IFD (Asociația Internațională a Pieței de Acoperișuri) a pus în discuție la ultimele două congrese această temă, fapt care se concretizează într-un nou ghid al montatorilor de acoperișuri, care să devină cunoscut și aplicat atât în Europa, cât și în întreaga lume. Se pune accent pe măsuri de prevenire a accidentelor din cauza unor șarpante nesigure sau a nerespectării normelor de protecție, respectiv pe reducerea substanțială a timpului petrecut pe acoperiș.

Termoizolații performante și benefice pentru sănătate: URSA goes green

09 ianuarie 2019
Vata de sticlă este considerată, pe bună dreptate, drept unul dintre cele mai sustenabile și ecologice produse pentru izolare termică. Argumentele încep încă din faza de producție: energia economisită prin utilizarea ei este mult mai mare (de sute de ori) decât energia consumată la fabricare, iar materia primă este una absolut naturală: nisipul.

AM NEVOIE DE SOLUŢII DURABILE MENITE REDUCERII COSTURILOR DE ÎNTREŢINERE PENTRU PARCAREA MEA

09 ianuarie 2019
Suprafața unei parcări e supusă unor încărcări mecanice, chimice și dinamice extreme. Acestea sunt cauzate de numărul mare de vehicule în mișcare, uleiuri, combustibili, săruri antiinghet, fluctuații de temperatură și încărcări dinamice. Prin Master Builders Solutions, BASF oferă suprafețe de trafic personalizate, multistrat, pentru a respecta cerințele fiecărui proiect individual.

BASF: sisteme lichide pe bază de poliuree MasterSeal Roof 2111

26 septembrie 2018
Învelitoarea unui acoperiș terasă, fie că este vorba despre o construcție nouă sau de refacerea unui acoperiș vechi, se poate realiza mai rapid și mai eficient utilizând sistemele moderne cu aplicare lichidă, care se bucură de o popularitate tot mai mare și la noi. O aplicare lichidă are multiple avantaje particulare, printre care: lucrarea se desfășoară fără prea mult zgomot, fără transportarea unor greutăți mari, nu sunt necesare structuri suplimentare, personal numeros, devieri ale instalațiilor etc.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri