Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde

Soluții BASF pentru acoperișuri, balcoane și galerii exterioare în domeniul hospitality: MasterSeal® Roof, MasterSeal® Balcony

13 septembrie 2017
Arhitectura hotelurilor, pensiunilor, hostelurilor și a altor tipuri de unități de cazare se caracterizează printr-un nivel ridicat de personalizare, care pune accent pe brand și pe concept, încorporându-le în destinația efectivă a construcției respective. În acest context, acoperișul poate fi un element de individualizare, ceea ce presupune deseori soluții estetice mai puțin întâlnite, și în consecință soluții tehnice mai complexe.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

13 septembrie 2017
În decursul acestei veri, Egger a promovat în cadrul unor demonstrații practice noua placă ergonomică pentru astereala acoperișului EGGER Roofing Board, un produs deosebit de avantajos pentru beneficiari, antreprenori și montatorii de acoperișuri.

Stil, eficiență și durabilitate de la Creaton: Magnum, Melodie, Sinfonie

19 iunie 2017
Pentru acele proiecte de construcție sau renovare concepute cu imaginație, pasiune și generozitate, acoperișul va trebui să reprezinte un etalon al calității, o valorizare a acelui proiect care să reflecteze aspirațiile estetice și de durabilitate ale arhitectului, beneficiarului sau constructorului. Iar când vorbim de țiglă ceramică, brandul Creaton este similar cu produsele premium, de o calitate ireproșabilă, cu o notorietate obținută încă din 1884, când a fost construită prima fabrică modernă în Wertingen – Germania.

Sistemele MasterSeal® Roof, Soluții pentru toate necesitățile acoperișului dumneavoastră

19 iunie 2017
Lucrând cu unii dintre cei mai importanți constructori și dezvoltatori de proiecte din întreaga lume, BASF a conceput și vă poate oferi soluții personalizate, complete, pentru a satisface nevoile de impermeabilizare ale oricărui tip de clădire, mai ales la nivelul acoperișului. Gama sistemelor respective reduce riscul degradării clădirii din cauza apei în timpul construcției sau al renovării, furnizând soluții cu durată lungă de viață.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

19 iunie 2017
Prin multiplele funcţiuni pe care le îndeplineşte, acoperişul joacă unul din rolurile cele mai importante în configuraţia unei construcţii. El trebuie să asigure concomitent: protecţie la intemperii, izolare termică şi fonică, rezistenţă la acţiuni dinamice (vânt, seism) şi statice (zăpadă). De aceea, proiectarea şi execuţia acestuia necesită o atenţie deosebită.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017