Ursa

Mansarde

Plăcile EGGER Roofing Board – speciale pentru acoperiș

14 martie 2019
Munca pe acoperiș este una dură, periculoasă, consumatoare de timp în plus (pentru siguranța montatorilor). Beneficiarii plătesc aceste costuri suplimentare, pe care uneori le înțeleg, alteori nu, dar nu au încotro și le acceptă. Poate că ar trebui să schimbăm un pic ponderea rolurilor: beneficiarul să aibă un cuvânt mai greu de spus în selectarea materialelor, adică să ceară mai multe variante și să încerce să înțeleagă care sunt avantajele fiecărui material.

Refacerea acoperișului și amenajarea unei mansarde – situații și etape

09 ianuarie 2019
Podul unui acoperiș înclinat sau terasa de deasupra blocului au devenit spații valoroase, în marile orașe și nu numai; lupta pentru spațiu, cu eforturi financiare cât mai atent gestionate, se dă atât în cazul proiectelor noi, cât mai ales pentru clădirile existente, integrate în peisajul urbanistic sau într-un mediu rustic în care ne străduim să profităm la maxim de ceea ce avem la dispoziție.

EGGER Roofing Board – plăcile perfecte pentru astereală

09 ianuarie 2019
La întâlnirile profesioniștilor din domeniu, una dintre cele mai dezbătute probleme este siguranța muncii pe acoperiș. Inclusiv IFD (Asociația Internațională a Pieței de Acoperișuri) a pus în discuție la ultimele două congrese această temă, fapt care se concretizează într-un nou ghid al montatorilor de acoperișuri, care să devină cunoscut și aplicat atât în Europa, cât și în întreaga lume. Se pune accent pe măsuri de prevenire a accidentelor din cauza unor șarpante nesigure sau a nerespectării normelor de protecție, respectiv pe reducerea substanțială a timpului petrecut pe acoperiș.

Termoizolații performante și benefice pentru sănătate: URSA goes green

09 ianuarie 2019
Vata de sticlă este considerată, pe bună dreptate, drept unul dintre cele mai sustenabile și ecologice produse pentru izolare termică. Argumentele încep încă din faza de producție: energia economisită prin utilizarea ei este mult mai mare (de sute de ori) decât energia consumată la fabricare, iar materia primă este una absolut naturală: nisipul.

AM NEVOIE DE SOLUŢII DURABILE MENITE REDUCERII COSTURILOR DE ÎNTREŢINERE PENTRU PARCAREA MEA

09 ianuarie 2019
Suprafața unei parcări e supusă unor încărcări mecanice, chimice și dinamice extreme. Acestea sunt cauzate de numărul mare de vehicule în mișcare, uleiuri, combustibili, săruri antiinghet, fluctuații de temperatură și încărcări dinamice. Prin Master Builders Solutions, BASF oferă suprafețe de trafic personalizate, multistrat, pentru a respecta cerințele fiecărui proiect individual.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri