Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde

Acoperișul terasă – etanșare până la ultimul colț

13 ianuarie 2015
În general, la hidroizolația acoperișurilor se folosesc cel mai adesea membrane hidroizolante pe bază de bitum și materiale plastice. Pentru execuția unui acoperiș cu adevărat etanș este hotărâtoare o execuție profesională nu doar a suprafețelor de câmp, ci și a detaliilor pentru colțurile interioare și exterioare ale aticului.

Placa OSB cu profil Nut & Feder de la Egger – material oficial la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri

13 ianuarie 2015
Pentru probele Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri au fost selecționate doar produse de înaltă calitate, începând cu materialele folosite pentru realizarea postamentelor de lucru. Performanțele echipelor trebuie să fie reflectate în condiții de execuție egale pentru toți, fără a se supune riscului de a întâlni produse cu defecte sau caracteristici variabile.

Izolarea mansardei cu vată minerală Knauf Insulation

21 octombrie 2014
Izolarea casei este soluția cea mai rentabilă pentru o casă mai călduroasă iarna și mai răcoroasă vara, într-un cuvânt mai confortabilă. 20% din pierderile de energie ale unei case au loc la nivelul acoperișului. Izolarea mansardei cu vată minerală Knauf Insolation aduce și alte avantaje majore, pe lângă izolarea termică: izolare fonică, protecție la incendiu, stabilitate dimensională și durabilitate în timp, aplicare simplă și nu în ultimul rând un portofoliu de produse diversificat, pentru fiecare situație particulară din șantier.

Un reper al arhitecturii modulare din România: Clădirea administrativă EGGER RĂDĂUȚI

21 octombrie 2014
Pe fondul creșterii continue a prețului energiei convenționale, identificarea de soluții care să permită menținerea costurilor de întreținere ale unei locuințe în limite rezonabile a devenit o necesitate. Conceptul de arhitectură sustenabilă, bazat pe soluții constructive moderne și pe materiale inovative în locul celor neperformante, este o alternativă care se substituie din ce în ce mai mult modului tradiționalist de abordare a construcțiilor.

Avantajele utilizării plăcilor Egger cu profil Nut & Feder (N&F)

17 iulie 2014
Una dintre greşelile frecvente pe care montatorii o fac atunci când utilizează plăci OSB la construcţia de pereţi, planşee şi acoperişuri este faptul că îmbină plăcile fără a lăsa rosturi suficiente la capetele acestora.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017