Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde

Recomandări generale privind lucrul cu plăcile EGGER EUROSTRAND® OSB/3 (Partea I)

14 iulie 2013
OSB-ul (Oriented Strand Board) este o placă lemnoasă rigidă triplu stratificată, cu excelente caracteristici mecanice şi o remarcabilă stabilitate dimensională. Aceste proprietăţi o recomandă ca pe unul dintre cele mai versatile produse utilizate în acest moment în construcţii, însă aria sa de utilizări posibile este mult mai vastă, produsul oferind soluţii de calitate şi altor industrii (auto, ambalaje, etc).

KNAUF aduce confortul în casele din lemn

14 iulie 2013
În ultima vreme se remarcă un interes tot mai crescut al beneficiarilor pentru casele din lemn. Motivele sunt multiple, de la cost și rapiditatea execuției, la eficiența energetică și flexibilitatea structurii – pentru a le menționa doar pe cele mai evidente. La realizarea caselor și mansardelor din lemn se urmărește încărcarea redusă a structurii, fiind aproape impuse sistemele cu montaj uscat.

Panta acoperișului, rațiuni practice și estetice

12 iulie 2013
Un aspect important asupra căruia arhitectul și beneficiarul trebuie să se pună de acord este stabilirea formei acoperișului, respectiv a pantei acestuia. Este vorba atât de rațiuni estetice, cât și practice, iar dacă vorbim de complementaritatea lor, atunci panta este un foarte bun exemplu.

Protecţie la foc A1 cu Knauf Fireboard

03 aprilie 2013
Comportamentul la foc a devenit un reper în evaluarea unui material pentru construcţii, în condiţiile în care activitatea curentă, sub majoritatea aspectelor ei, implică tot mai multe potenţiale surse de incendiu

Supraetajări şi mansardări cu EGGER EUROSTRAND® OSB/3

03 aprilie 2013
Plăcile EGGER EUROSTRAND® OSB/3, cu cant drept sau cu profil nut şi feder, pot fi utilizate pentru supraetajări şi mansardări. Blocurile de locuinţe sau construcţiile pe un singur nivel pot fi supraetajate, respectând principiile construcţiilor pe structură de lemn şi cerinţele privind fundaţia clădirii.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017