Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde

Mehler Texnologies – membrane moderne pentru o arhitectură a luminii

14 ianuarie 2013
Cu peste 60 de ani de producţie și dezvoltare, Mehler Texnologies este unul dintre pionierii pieței de materiale destinate acoperirilor. Având 3 unități de producție, 600 de angajați și parteneri în toată lumea, grupul german distribuie anual mai mult de 50 de milioane m² de material sub brandurile VALMEX®, POLYMAR® şi AIRTEX®.

Renovarea acoperișurilor necesită SPECIALIȘTI

14 ianuarie 2013
În ultimul timp, acoperișurile sunt solicitate din ce în ce mai mult – cercetătorii de specialitate și asiguratorii remarcă o tendință de creștere a fenomenelor meteorologice extreme. Acoperișurile, respectiv hidroizolațiile acestora, trebuie să reziste la numeroase solicitări, în funcție de sezon, precum căldură excesivă, frig, ploaie, grindină, zăpadă și gheață.

Soluţii de hidroizolare pentru acoperişuri, cu membrane lichide Sikalastic®

14 ianuarie 2013
Sistemele SikaRoof® MTC (Moisture Triggered Chemistry - reacţie chimică declanşată de umiditate), încorporează o tehnologie unică ce permite materialului să utilizeze umiditatea atmosferică pentru declanşarea procesului de întărire.

Structuri de lemn lamelar încleiat

01 noiembrie 2012
Lemnul lamelar încleiat, cunoscut și ca „glulam” (glued laminated timber) sau „lamstock” (laminated stock), este un tip de produs din lemn, folosit pentru construcție, compus din mai multe straturi de lemn lipite între ele.

PEREȚI KNAUF REZISTENȚI ...LA GLOANȚE !

01 noiembrie 2012
SKY TOWER, care se construieşte în nordul Bucureştiului (Bulevardul Barbu Văcărescu), va fi în momentul inaugurării cea mai înaltă clădire din România, cu cei 137 de metri înălţime (subsol pe 5 niveluri cu peste 500 de locuri de parcare, parter şi 36 de etaje). Mai mult decât atât, va fi ceea ce se defineşte drept „clădire inteligentă”, cu un elaborat sistem BMS (Building Management System), conceput să reducă costurile de exploatare în condiţiile menţinerii, ba chiar ameliorării, condiţiilor de confort şi siguranţă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017