Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde

Vata minerală bazaltică – soluția de izolare termică fără riscuri în caz de incendiu

22 august 2012
Pierderile materiale provocate de incendii sunt estimate la circa 1% din PIB-ul țărilor dezvoltate, chiar mai mari pentru țările emergente. Aceste costuri, conform ABI (Asociația Asiguratorilor Britanici), s-au dublat practic între 2002 și 2008, ceea ce arată clar că avem de-a face cu o problemă majoră.

CONFORTUL, din perspectivă ACUSTICĂ

21 august 2012
Este simplu: confortul depinde în bună măsură de zgomotul care pătrunde în casă, de comportamentul pereților la sunetele din interior, în definitiv de măsurile luate pentru a asigura o acustică optimă. Iar acest lucru este valabil și în mansardă.

REGULI PENTRU MANSARDE

21 august 2012
Mansarda unei locuințe, a unei clădiri în general, rămâne una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici interiori sau exteriori, prin urmare trebuie respectate câteva reguli cu privire la dimensionarea și amplasarea elementelor constructive, în scopul asigurării confortului și a unei utilizări în condiții optime.

Mansarda - un spațiu special

24 mai 2012
Mansarda este un spațiu deosebit, uneori privilegiat, în care investițiile trebuie făcute cu maximă atenție - de aceea și merită o abordare în detaliu, din mai multe perspective. Întâlnirile pe care le avem ocazional cu beneficiarii ne întăresc convingerea că la acest nivel pot apărea cele mai multe probleme din cauza unei execuții nereușite și că acești beneficiari sunt în căutarea celor mai pricepuți montatori.

Modernitatea acoperirii în șarpantă

11 martie 2012
În articolul trecut discutam despre etichetele din gândirea oamenilor cu privire la catalogarea unui stil arhitectural sau a unei direcții: omul necultivat, în acest sens, va asocia totdeauna lipsa șarpantei cu modernitatea arhitecturală, pe când o acoperire în pantă, instantaneu cu clasicitatea și, la nivelul gustului de masă, cu valoarea și calitatea în arhitectură. Acum încercăm să demontăm această gândire reducționistă și inconsistentă...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017