Ursa

Ultimele stiri » Mansarde si Acoperisuri

Începe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

11 martie 2019
Cei care doresc să afle care suntnoutățile în materie de amenajări interioare și exterioare sunt așteptați în perioada 14 -17 martie, în Pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO,  la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se găsesc cele mai inspirate idei de amenajări interioare și exterioare

02 martie 2019
CONSTRUCT - AMBIENT EXPO - Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine are loc în perioada 14 - 17 martie 2019, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Leaving grey, living green - Bucuresti, 28.02.2019

21 februarie 2019
În data de 28.02.2019, Nophadrain Romania alături de Sika Romania si Arta Gradinilor organizează la Palatul Bragadiru din București cea de a doua ediție a conferinței „Leaving grey, living green – Maximize the open space”, ce are ca temă principală conștientizarea importanței spațiilor verzi urbane și își propune să promoveze alternative neconvenționale, soluții pentru maximizarea spațiului verde urban din România.

ROMEXPO deschide sezonul târgurilor și expozițiilor din 2019 Premieră în programul expozițional: Bucharest DigIT Expo, Construct - Ambient Expo și Somn Expo

29 ianuarie 2019
ROMEXPO, cel mai important Centru Expozițional din România, organizează și găzduiește în 2019 un număr impresionant de evenimente: peste 143 de târguri, expoziții, festivaluri și alte tipuri de manifestări care implică o semnificativă participare națională și internațională.

SIKA ACHIZIŢIONEAZӐ LIDERUL DE PIAŢӐ ÎN DOMENIUL SISTEMELOR ŞI SOLUŢIILOR DE IMPERMEABILIZARE DIN ROMÂNIA

20 decembrie 2018
Sika a decis să achiziționeze Arcon Membrane SRL, principalul producător de membrane bituminoase pentru sisteme de acoperișuri și hidroizolații din România. Prin această achizitie a firmei Arcon Membrane, Sika îşi va extinde portofoliul de produse, pentru a satisface cererea în creştere de soluții complete în domeniul hidro- şi termo izolaţiilor.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri