Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Ultimele stiri » Mansarde si Acoperisuri

SIKA ACHIZIŢIONEAZӐ LIDERUL DE PIAŢӐ ÎN DOMENIUL SISTEMELOR ŞI SOLUŢIILOR DE IMPERMEABILIZARE DIN ROMÂNIA

20 decembrie 2018
Sika a decis să achiziționeze Arcon Membrane SRL, principalul producător de membrane bituminoase pentru sisteme de acoperișuri și hidroizolații din România. Prin această achizitie a firmei Arcon Membrane, Sika îşi va extinde portofoliul de produse, pentru a satisface cererea în creştere de soluții complete în domeniul hidro- şi termo izolaţiilor.

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

25 septembrie 2018
Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această vară denumirea și logo-ul, devenindMETIGLA. Sub sloganul „smart covering. simply passion”, rebranding-ul vizează o comunicare și o imagine clară către clienți și angajați, prin întărirea promisiunii și a sistemului de valori față de aceștia - calitate, dezvoltare continuă și pasiune, la cele mai înalte standarde.

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

03 septembrie 2018
BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat industriei mobilei, echipamentelor și accesoriilor din România, va avea loc între 12 și 16 septembrie 2018, la Romexpo.

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

09 iulie 2018
Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient Expo și organizează între 14-17 martie 2019, în pavilionul B2, un singur târg de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine. Târgul se va numi Construct-Ambient Expo și își propune să devină noua agora a profesioniștilor în construcții și amenajări, oferind participanților posibilitatea de a fi parte a unei experiențe complete.

În plină ascensiune pe piață: VELUX România, lider în ferestre de mansardă, are un nou sediu!

27 aprilie 2018
Puțini știu că primul sediu VELUX România a fost la Cluj și că, abia ulterior, compania s-a mutat din motive logistice, în centrul țării, la Brașov. Timp de 11 ani, aici au fost birourile și showroom-ul care au reprezentat compania și de unde VELUX România le-a vorbit oamenilor despre beneficiile luminii naturale și ale ventilației folosind propriile produse. Începând cu 2018, VELUX România setează noi standarde și transformă din temelii o hală industrială foarte veche într-un nou spațiu de birouri și showroom.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri