Ursa
Construct Expo 2018

Invelitori » Metalice

Titan-zinc și ardezie la Palatul Creditului Industrial

19 ianuarie 2018
Palatul Creditului Industrial, clădire reprezentativă pentru zona centrală a Capitalei, beneficiază în prezent de o renovare în detaliu, una dintre etapele majore fiind refacerea acoperișului - lucrare importantă pentru protejarea edificiului, pentru arhitectura lui, care a început efectiv în august 2017 și se va încheia la începutul primăverii lui 2018.

Învelitoarea metalică Gerard

19 ianuarie 2018
Atunci când vorbim despre învelitori metalice premium, nu putem să nu luăm în calcul țigla metalică acoperită cu piatră naturală, segment asimilat de brandul Gerard, prezent în România prin Final Distribution. Utilizate pentru clădiri noi sau renovări, inclusiv restaurări de monumente istorice și de arhitectură, învelitorile Gerard asigură atât protecția unei clădiri, cât și încadrarea ei în linia estetică propusă de cei mai exigenți arhitecți.

SOLUŢII COMPLETE PENTRU UN ACOPERIŞ DURABIL

13 septembrie 2017
Atunci când îţi proiectezi casa mult visată și ajungi la etapa de acoperiş, ar fi bine să îi acorzi atenţia necesară şi să iei în considerare mai multe aspecte precum: etanşeitatea, evitarea pierderilor de căldură, izolarea fonică, rezistenţa etc.

Acoperișul pentru hotel sau restaurant

13 septembrie 2017
Rolul principal al unui acoperiș este să protejeze construcția, indiferent care este destinația acesteia. Totuși, în cazul unei unități de cazare (hotel, pensiune, motel etc.), exigențele sunt deseori mai ridicate, în contextul în care o astfel de investiție este în mod frecvent mai mare decât într-o clădire cu altă destinație (rezidențială, de birouri, industrială etc.), datorită dotărilor, calității materialelor de construcție, arhitecturii, nevoii de renovare periodică din motive de imagine.

Palatul Creditului Industrial din București

19 iunie 2017
Piața Universității este un reper pentru București și chiar pentru întreaga țară. Este în primul rând o intersecție de importanță majoră, ”La Grande Croisée”, după modelul urbanismului haussmannian, trasând practic axele Bucureștiului după cele patru puncte cardinale. În imediata apropiere se află Teatrul Național, Universitatea, Ministerul Agriculturii, și nu foarte departe Kilometrul Zero al României, Centrul Vechi, sedii ale unor importante instituții ale statului, construite în epoca de modernizare de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri