Ursa

Invelitori » Metalice

Biserica Mănăstirii Curtea de Argeş

03 iulie 2018
După ce isprăvesc de construit, cei „nouă meşteri mari,/ Calfe şi zidari/ Şi Manoli – zece,/ Care-i şi întrece” se odihnesc pe acoperişul bisericii, mândri de opera lor. Manole era tulburat, desigur, pentru că tocmai îşi zidise soţia într-un perete, pentru a confirma faptul că orice mare realizare are nevoie de un sacrificiu – de data aceasta un sacrificiu uman, cu rezultate pe măsură.

Palatul Creditului Industrial – misiune îndeplinită

03 iulie 2018
Din primăvara acestui an, Piața Universității din Capitală a căpătat un nou aspect, mai curat și mai elegant, în urma renovării uneia dintre clădirile emblematice ale zonei, fostul Palat al Creditului Industrial. Acest edificiu închide în semicerc, alături de Palatul BCR, esplanada din fața Universității București, într-o simetrie încântătoare, formând unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri arhitecturale ale orașului, adevărat reper pentru turiști și pentru autohtoni.

Titan-zinc și ardezie la Palatul Creditului Industrial

19 ianuarie 2018
Palatul Creditului Industrial, clădire reprezentativă pentru zona centrală a Capitalei, beneficiază în prezent de o renovare în detaliu, una dintre etapele majore fiind refacerea acoperișului - lucrare importantă pentru protejarea edificiului, pentru arhitectura lui, care a început efectiv în august 2017 și se va încheia la începutul primăverii lui 2018.

Învelitoarea metalică Gerard

19 ianuarie 2018
Atunci când vorbim despre învelitori metalice premium, nu putem să nu luăm în calcul țigla metalică acoperită cu piatră naturală, segment asimilat de brandul Gerard, prezent în România prin Final Distribution. Utilizate pentru clădiri noi sau renovări, inclusiv restaurări de monumente istorice și de arhitectură, învelitorile Gerard asigură atât protecția unei clădiri, cât și încadrarea ei în linia estetică propusă de cei mai exigenți arhitecți.

SOLUŢII COMPLETE PENTRU UN ACOPERIŞ DURABIL

13 septembrie 2017
Atunci când îţi proiectezi casa mult visată și ajungi la etapa de acoperiş, ar fi bine să îi acorzi atenţia necesară şi să iei în considerare mai multe aspecte precum: etanşeitatea, evitarea pierderilor de căldură, izolarea fonică, rezistenţa etc.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri