Ursa
Construct Expo 2018

Nanotehnologie și artă: Mehatop N și Mehgies Wallpaper

Invelitori » Acesorii | 18 iunie 2017

Membrana acoperis stadionMaterialele PES-PVC moderne, folosite în arhitectura tensionată, pot da o altă formă spaţiului, permițându-le arhitecţilor să „sculpteze” tridimensional, într-o manieră aproape imposibilă pentru orice alt tip de material. Arhitectura tensionată oferă chiar mai mult: designerul se poate juca cu lumina, mai ales cea naturală, prin ondularea contururilor, unghiuri surprinzătoare, uniri între spații.

 

Noua tehnologie Low & Bonar: Mehatop N - membrane tehnice cu utilizare de lungă durată pentru inspirație arhitecturală

”Magia stă în detalii” scria Theodor Fontane în 1893. Tocmai pentru a garanta calitatea optimă, am îmbrățișat afirmația marelui scriitor german și am dezvoltat tehnologia nanostrusturii lacului protector, cel mai fin detaliu al membranelor noastre. Spre deosebire de fraza citată, caracteristica de auto-curățare are foarte puțină legătură cu magia: implică știință și multe ore de cercetare, iar noi o numim MEHATOP N.

Am adoptat principiul lăcuirii cu MEHATOP N inspirându-ne din natură. Multe plante își folosesc caracteristicile unice, rezultate din evoluție, pentru a se proteja la suprafață de agresiunile mediului, de ciuperci sau alge. O nanostructură specială ce le acoperă minimizează energia de suprafață, reducând aderența atunci când intră în contact cu alte molecule având energie de suprafață mai mare, precum apa, praful sau murdăria.

Membranele noastre tratate sunt proiectate într-un mod similar. Praful, murdăria și alți factori externi nu aderă la membranele acoperite cu noul lac MEHATOP N de la Low&Bonar și se înlătură cu ușurință, eventual la prima ploaie. Și, pentru că știm și avem încredere în cât de bună este inovația noastră, oferim până la 20 de ani garanție pentru toate produsele Low&Bonar cu lac MEHATOP N.

 

MEHATOP N acceptă provocările:

·         Zone cu umiditate ridicată

·         Orașe puternic poluate

·         Design sofisticat

·         Solicitări speciale ale investitorilor

·         Aspect stabil, de durată, inclusiv al culorii

       

Produsele noastre de înaltă calitate se bazează pe cei 60 de ani de producție, cercetare și expertiză în domeniul acestor tehnologii. Fabricate în Germania, membranele noastre respectă standardul de calitate recunoscut pe plan internațional DIN EN ISO 9001: 2008.

 

 

Mehgies Wallpaper - decorarea pereților dintr-o singură bucată

Tapet pereti, Mehgies Wallpaper


Tapetarea pereților înseamnă, pentru noi, acoperirea lor cu un material printat după preferințe estetice, creând astfel un spațiu pozitiv în care să muncești, să trăiești sau să te odihnești. Imaginea printată poate fi aleasă individual de fiecare client, oferindu-i șansa de a avea pe perete

ORICE ÎȘI POATE IMAGINA!

Mehgies Wallpaper este o alternativă economică și ecologică la tapetul clasic. Lățimea materialului poate fi de la 1 m până la 5m (poate fi folosită pe înălțimea peretelui), iar lungimea poate fi aproape oricare (și poate fi folosită pe lungimea peretelui). Aceasta înseamnă că pereții pot avea un design nelimitat, fără îmbinările care deranjează deseori la tapetul clasic.

Suprafața este foarte rezistentă, pe spate este acoperită cu un strat care o opacizează, iar textura cu aspect textil îi dă un aer natural, familiar. Calitatea imprimării se datorează tratamentelor speciale și a cernelurilor cu latex. În plus, materialul are efectul de întârziere a flăcării, în caz de incendiu, în conformitate cu anumite standarde internaționale.  

Mehgies Wallpaper este în mod special potrivit pentru medii ușor contaminabile, așa cum sunt spitalele, restaurantele, hotelurile sau birourile, dar pot fi folosite cu succes și în locuințele private.

 

·         Absorbția uniformă a cernelii

·         Culori vibrante

·         Rezistență la temperaturi ridicate

·         Rezistență la zgârieturi

·         Greutate redusă (350 g/mp)

 

SC Low & Bonar Romania SRL

Tel.: 021 369 57 51

Mobil: +40 723 912 647

info_ro@mehgies.com

www.mehgies.com


ȘTIRE DE ULTIMĂ ORĂ:

Acoperișul stadionului Mercedes Benz Arena (al echipei germane VfB Stuttgart) va fi înlocuit în aceasta vară cu 41.750m2 de membrană MEHGIES® Valmex® Mehatop N FR1000 (type III), produsă de Low&Bonar.

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri