Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...



Rockwool: aceeași calitate, cu avantaje suplimentare

Mansarde » Termoizolatii | 03 aprilie 2013
Rockwool: aceeași calitate, cu avantaje suplimentareÎn ultimii ani, tehnologiile de construcție trec printr-o fază de transformare foarte rapidă și radicală. Cele mai recente reglementări referitoare la izolarea termică și acustică a clădirilor, combinate cu importanța tot mai mare acordată eficienței energetice, stilului de viață sănătos șI sustenabilității clădirilor, îndrumă toți profesioniștii să caute soluții inovatoare care să ofere răspunsuri din ce în ce mai bune la aceste nevoi de schimbare.
Izolația mansardelor trebuie să ofere performanțe termice bune și să elimine punțile termice care pot apărea. În caz contrar, consumul de energie pentru încălzire poate fi foarte ridicat, iar confortul se reduce considerabil. Dar nu este suficient să avem un produs de izolare cu o performanță termică bună, dacă este dificil de instalat fără rosturi, cu fisuri sau alte vicii de montaj care pot afecta rezultatul final. Prin urmare, izolația trebuie să aibă perfomanțe termice, acustice și de protecție la foc foarte bune, dar să fie și ușor de manipulat și instalat.

Slim pack
Slim pack este un sistem de ambalare inovator introdus de ROCKWOOL pentru comprimarea vatei minerale bazaltice, care permite reducerea cu 50% a volumului pachetelor expediate din fabrică. Astfel, tehnologia Slim pack permite încărcarea şi transportul în acelaşi camion a unei cantităţi de două ori mai mari de produse izolatoare Multirock C şi Airrock LD (paletizate şi înfoliate). Avantajul tehnologiei Slim pack pentru distribuitorii Rockwool este şi mai bine evidenţiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare şi transport.
Produsele din categoria Slim pack (Multirock C șI Airrock LD) se încadrează în exigențele privind termoizolarea, având un coeficient foarte bun de conductivitate termică λ=0,037 W/mpK , muchii ușor flexibile ce permit îmbinarea cu ușurință a plăcilor fără rosturi și clasă de reacție la foc A1 - incombustibil. Montate, plăcile Rockwool oferă performanțe maxime fără efecte secundare nedorite. În plus, produsele din gama Slim pack, cu dimensiuni mai mari ale plăcilor (1.200 x 600 mm), asigură un montaj mult mai rapid. Practic, cu același efort se montează o suprafață mai mare cu 20% față de cazul în care plăcile au dimensiuni clasice (1.000 x 600 mm).

ROCK WOOL 4 în 1
În afacerea noastră, protecția termică este esențială. Pentru a ne diferenția de concurenți, trebuie să precizăm cele patru beneficii suplimentare ale vatei minerale bazaltice: deoarece ne obținem produsele din resurse inepuizabile (piatră), suntem capabili să oferim o combinație de neegalat în ceea ce privește sustenabilitatea, rezistența la foc, acustica superioară și durabilitatea. Aceste beneficii, pe care noi le numim „ROCKWOOL 4 în 1” sunt unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale noastre. Acum este timpul să le scoatem la iveală și să vorbim lumii despre ele.
Izolaţiile din vată bazaltică ROCKWOOL contribuie la protejarea clădirilor împotriva căldurii şi frigului, a zgomotelor nedorite şi focului. Vata bazaltică se topeşte la peste 1.000°C (produs incombustibil), asigurând astfel o protecţie eficientă împotriva incendiilor.

Clasificarea produselor

Rockwool în clasa A1 de reacţie la foc dovedeşte acest lucru: nu ard, nu emană gaze toxice şi împiedică răspândirea focului. Prin utilizarea lor, se câştigă timpul suplimentar atât de necesar pentru evacuarea clădirii, salvarea oamenilor şi a bunurilor şi intervenţia pompierilor.
În acelaşi timp, produsele izolatoare ROCKWOOL minimizează energia pe care o clădire trebuie să o consume pentru încălzire şi răcire, reducând astfel amprenta de carbon a clădirii. Toate produsele ROCKWOOL sunt realizate din piatra pe care o împrumutăm de la natură şi o returnăm fără a produce deșeuri. Aceasta este diferenţa ROCKWOOL.

Avantajele formatului Slim pack:

  • Reducerea costurilor logistice (manipulare, transport şi depozitare)
  • Dublarea cantităţii transportate pe palet
  • Reducerea timpului de montaj şi manipulare

Rockwool Romania SRL
Str. Ocna Sibiului 46-48, Sector 1, RO-014011, București
Tel.: +40 21 233 44 40; +40 731 731 220
Fax: +40 21 233 44 41
www.rockwool.ro

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017