Ursa

Invelitori » Sindrila Bituminoasa

Învelitori bituminoase, din fibrociment și ardezie

19 martie 2017
Am publicat în edițiile anterioare, sub această rubrică a normativelor, regulile de execuție corectă a structurii unui acoperiș pentru a rezista la greutatea zăpezii și intemperii, normative privind învelitorile din tablă și multe alte subiecte care reflectă ce și cum este corect să se monteze.

Sherwood Forest și acoperișurile din șindrilă bituminoasă

19 martie 2017
Vă puteți imagina că anual 500.000 de oameni din toată lumea vin să vadă un simplu copac, un stejar englezesc destul de comun din specia Quercus robur, întâlnită peste tot în Europa, din Caucaz până în nordul Spaniei? Ce-i drept, are dimensiuni impresionante: circa 10 m circumferința trunchiului, iar coronamentul are un diametru de 28 de metri. Ceea ce îl face însă deosebit este legătura acestui stejar cu un personaj faimos în lumea întreagă: Robin Hood.

MASTER COPPO: TRADIȚIA REINVENTATĂ

19 martie 2017
Noua şindrilă Master Coppo, lansată de Tegola România, reprezintă o soluţie inovatoare pentru cei ce doresc să păstreze aspectul tradiţional al învelitorii, beneficiind în acelaşi timp de calităţile unui acoperiş Tegola.

Acoperiș cu șindrilă – aspect tradițional, funcționalități moderne

01 iulie 2015
Vechile materiale și tehnologii definesc confortul și acea stare de bine de care ne amintim cu nostalgie. Ne bucurăm mult să prezentăm lucrarea de față și ținem să felicităm beneficiarul pentru decizia sa de a da credit unui stil de construcție tradițional, într-un prezent mult prea
marcat de construcții tip, cu materiale low cost lipsite de personalitate.

IKO vă recomandă acoperișul ventilat!

17 iulie 2014
Ventilarea eficientă a acoperișului asigură un microclimat sănătos, confort și costuri reduse de exploatare, extinde durata de viață a învelitorii, asigurând pe termen lung un randament crescut investiției și costuri reduse pentru exploatare!

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri