Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Sisteme iluminare

Alege soluţiile complete de la VELUX!

13 septembrie 2017
Pe o piață în continuă dezvoltare și schimbare, cauzată de condițiile geo-politice, VELUX este producătorul care reușește să se mențină în top, de 20 de ani.

Despre locuințe sănătoase și climat interior

15 septembrie 2015
Am fost creați pentru a trăi în aer liber, dar ne petrecem 90% din timp în spații interioare. Acestea sunt de fapt medii create artificial, iluminate, ventilate, aerisite, încălzite sau răcite tot artificial. Ele ne despart de mediul natural și, de regulă, au o calitate scăzută a aerului, niveluri de iluminare naturală insuficiente, disconfort termic, iar toți acești parametrii generează probleme de sănătate, precum astmul sau alergiile.

SISTEMUL DE LUMINATOARE ȘI TRAPE DE FUM LAMILUX CI F100

22 aprilie 2014
LAMILUX a optimizat in multe aspecte tehnologice sistemul de luminatoare F100 ținand seama de dezideratul construcțiilor sustenabile. Funcționalitatea și designul fiecărei componente ale sistemului com pun o unitate compactă ce-și aduce aportul la o eficiență energetică sporită și o stabilitate mai mare a luminatoarelor pentru acoperișuri plate, destinate acce sului luminii naturale in hale de producție, săli de sport și centre expoziționale.

Descoperă noua fereastră de mansardă !

22 aprilie 2014
Suntem mândri să prezentăm în premieră în România, din aprilie, noua generație de ferestre de mansardă VELUX. Vrem să oferim cele mai bune ferestre de mansardă din lume, iar pe măsură ce veți descoperi noutățile noastre, credem că veți fi de acord că am reușit. Din momentul în care designul său modern și ergonomic vi se va dezvălui, veți înțelege de ce continuăm să fim producătorul numărul unu de ferestre de mansardă din lume, din 1942. Și nu ne vom opri aici.

Cupola Reichstag-ului din Berlin

22 aprilie 2014
Dacă istoria ar putea fi reprezentată prin simbolistica unor locuri, înțelegerea transformărilor europene din ultimele decenii ar trebui începută cu acel kilometru pătrat în care se află fosta clădire a Reichstag-ului și Poarta Brandemburg (Brandemburger Tor); cu 25 de ani în urmă, pe aici trecea și mult blamatul Zid al Berlinului. Ne vom opri în câteva pagini asupra Reichstag-ului, actualul sediu al legislativului german, din respect pentru ceea ce a reprezentat și reprezintă această construcție, dar și pentru că aici se află una dintre cele mai interesante și impresionante cupole, o realizare arhitectonică și tehnică de excepție, așa cum veți vedea în continuare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri