Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...SOLUŢII COMPLETE PENTRU UN ACOPERIŞ DURABIL

Invelitori » Metalice | 13 septembrie 2017

 

Coilprofil îţi pune la dispoziţie soluţii complete pentru renovarea sau construcţia acoperişului, pentru ca tu să te bucuri de confort.

 Atunci când îţi proiectezi casa mult visată și ajungi la etapa de acoperiş, ar fi bine să îi acorzi atenţia necesară şi să iei în considerare mai multe aspecte precum: etanşeitatea, evitarea pierderilor de căldură, izolarea fonică, rezistenţa etc.

Acoperişul este cel care îţi protejează locuinţa de capriciile vremii, dar şi cel care îi conferă un aspect estetic. Există 3 aspecte pe care trebuie să le urmăreşti în mod special: funcţionalitatea sistemului, calitatea materialelor din care este produs şi durata sa de viaţă.

Ideal ar fi să ai un acoperiş construit cu materiale de calitate, care să îi asigure atât funcţionalitate, cât și longevitate.

Dacă eşti în căutarea unei soluţii pentru învelitoare, Coilprofil îţi oferă o gamă variată de produse cu o calitate superioară, realizate din oţel cu conţinut de Zinc de minim 275 g/mp.

Învelitorile din gama Metigla au o durată de viaţă de peste 50 de ani în condiţii normale de mediu şi rezistenţă sporită  împotriva coroziunii.

În plus, Metigla are o greutate redusă, se montează uşor şi rezistă foarte bine la o varietate de factori de mediu.

Nu trebuie să ignorăm nici  aspectul estetic, cu atât mai mult cu cât învelitorile Metigla sunt disponibile într-o gamă extinsă de 23 culori mate şi lucioase.

 

Pentru ca produsul final să fie de o calitate ireproşabilă, Coilprofil produce şi comercializează sisteme complete de acoperiş, asociate cu sistem pluvial şi piese de finisaj uşor de instalat şi întreţinut. Mai mult decât atât, pentru a pregăti acoperişul casei tale pentru perioada de iarnă, îţi recomandăm noile opritoare de zăpadă Omega, disponibile începând cu această vară şi în portofoliul Coilprofil. Acum poţi beneficia de promoţia toamnei la Coilprofil: la orice sistem complet de acoperiş Metigla achiziţionat (ţiglă metalică, piese de finisaj şi sistem pluvial) primeşti gratuit noile opritoare de zăpadă Omega (în limita a maxim 1 buc. La 3 mp de ţiglă). Promoţia este valabilă în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2017.

 

Dacă ai nevoie de detalii despre produsele necesare pentru acoperiş, sfaturi cu privire la montaj sau consiliere în cazul alegerii unei dimensiuni potrivite a sistemului pluvial, specialiştii Coilprofil sunt la dispoziţia ta.

Beneficiază de experienţa Coilprofil şi vino să testezi chiar tu sistemele Metigla şi Metidro la fabrica noastră din Ceptura, Prahova.

 

www.coilprofil.ro

0244 445 800

info@coilprofil.ro

150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017