Ursa

Mansarde » Solutii de amenajare spatiala

Studio de televiziune fonoizolat cu Knauf Silentboard

14 octombrie 2013
În vara acestui an, postul românesc de televiziune Digi 24 și-a construit un sediu nou în zona centrală a Bucureștiului, care să includă și un modern studio dedicat realizării emisiunilor. Spaţiul aferent studioului propriu-zis a necesitat o izolare fonică sporită, iar pentru această lucrare specializată au fost alese sistemele Knauf care au la bază panourile din gips-carton Silentboard.  

Panta acoperișului, rațiuni practice și estetice

12 iulie 2013
Un aspect important asupra căruia arhitectul și beneficiarul trebuie să se pună de acord este stabilirea formei acoperișului, respectiv a pantei acestuia. Este vorba atât de rațiuni estetice, cât și practice, iar dacă vorbim de complementaritatea lor, atunci panta este un foarte bun exemplu.

Protecţie la foc A1 cu Knauf Fireboard

03 aprilie 2013
Comportamentul la foc a devenit un reper în evaluarea unui material pentru construcţii, în condiţiile în care activitatea curentă, sub majoritatea aspectelor ei, implică tot mai multe potenţiale surse de incendiu

Volumetria și dimensiunile MANSARDEI

15 ianuarie 2013
Deoarece vorbim despre spațiul aflat între etajul superior al unei construcții și acoperiș, volumetria și dimensiuile acestuia pot varia foarte mult. Deosebirea dintre un pod și o mansardă o face volumetria diferită a celor două spații, mansarda fiind întotdeauna circulabilă (locuibilă), pe când podul poate fi necirculabil.

Mehler Texnologies – membrane moderne pentru o arhitectură a luminii

14 ianuarie 2013
Cu peste 60 de ani de producţie și dezvoltare, Mehler Texnologies este unul dintre pionierii pieței de materiale destinate acoperirilor. Având 3 unități de producție, 600 de angajați și parteneri în toată lumea, grupul german distribuie anual mai mult de 50 de milioane m² de material sub brandurile VALMEX®, POLYMAR® şi AIRTEX®.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri