Ursa
Construct Expo 2018

Mansarde » Structuri

Mereu la înălțime, cu plăcile EGGER Roofing Board

07 martie 2018
Mihai Căplescu, manager al companiei Roof Actual, vede în programele profesionale EGGER nenumărate avantaje, de care firma profită dincolo de parteneriatul de lungă durată. Pornind de la motto-ul ”Împreună obținem mai mult“, apreciază nu doar serviciile oferite, ci şi relaţionarea strânsă.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

13 septembrie 2017
În decursul acestei veri, Egger a promovat în cadrul unor demonstrații practice noua placă ergonomică pentru astereala acoperișului EGGER Roofing Board, un produs deosebit de avantajos pentru beneficiari, antreprenori și montatorii de acoperișuri.

Stil, eficiență și durabilitate de la Creaton: Magnum, Melodie, Sinfonie

19 iunie 2017
Pentru acele proiecte de construcție sau renovare concepute cu imaginație, pasiune și generozitate, acoperișul va trebui să reprezinte un etalon al calității, o valorizare a acelui proiect care să reflecteze aspirațiile estetice și de durabilitate ale arhitectului, beneficiarului sau constructorului. Iar când vorbim de țiglă ceramică, brandul Creaton este similar cu produsele premium, de o calitate ireproșabilă, cu o notorietate obținută încă din 1884, când a fost construită prima fabrică modernă în Wertingen – Germania.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

19 iunie 2017
Prin multiplele funcţiuni pe care le îndeplineşte, acoperişul joacă unul din rolurile cele mai importante în configuraţia unei construcţii. El trebuie să asigure concomitent: protecţie la intemperii, izolare termică şi fonică, rezistenţă la acţiuni dinamice (vânt, seism) şi statice (zăpadă). De aceea, proiectarea şi execuţia acestuia necesită o atenţie deosebită.

Mansardarea – o idee bună cu aplicare problematică

24 decembrie 2015
Mansardarea blocurilor de locuințe multietajate construite până la începutul anilor 1990 a stârnit în egală măsură valuri de entuziasm și reacții dure de opoziție. Pe de o parte există necesitatea creării de noi spații locative, în orașele în care se justifică această extindere pe verticală (cu un câștig rezonabil pentru proprietarii de apartamente din acele blocuri), iar pe de altă parte trebuie luate în calcul dificultățile create asociațiilor de locatari, problemele legislative nerezolvate și faptul că mansardarea nu este totdeauna permisă de structurile acelor blocuri.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri