Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Mansarde » Structuri

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

26 septembrie 2018
Rapiditatea execuției, ca element definitoriu al eficienței muncii, este urmărită cu atenție de către toți cei implicați în realizarea unui proiect de acoperiș, de la arhitect și antreprenor, la montator și beneficiar. Astfel, logistica de șantier este mult simplificată, cheltuielile sunt mai mici, proiectul avansează fără timpi morți, executanții se pot concentra mai atent asupra calității lucrării în ansamblu; aceasta cu atât mai mult cu cât suntem condiționați să ne grăbim, din diverse motive.

Mereu la înălțime, cu plăcile EGGER Roofing Board

07 martie 2018
Mihai Căplescu, manager al companiei Roof Actual, vede în programele profesionale EGGER nenumărate avantaje, de care firma profită dincolo de parteneriatul de lungă durată. Pornind de la motto-ul ”Împreună obținem mai mult“, apreciază nu doar serviciile oferite, ci şi relaţionarea strânsă.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

13 septembrie 2017
În decursul acestei veri, Egger a promovat în cadrul unor demonstrații practice noua placă ergonomică pentru astereala acoperișului EGGER Roofing Board, un produs deosebit de avantajos pentru beneficiari, antreprenori și montatorii de acoperișuri.

Stil, eficiență și durabilitate de la Creaton: Magnum, Melodie, Sinfonie

19 iunie 2017
Pentru acele proiecte de construcție sau renovare concepute cu imaginație, pasiune și generozitate, acoperișul va trebui să reprezinte un etalon al calității, o valorizare a acelui proiect care să reflecteze aspirațiile estetice și de durabilitate ale arhitectului, beneficiarului sau constructorului. Iar când vorbim de țiglă ceramică, brandul Creaton este similar cu produsele premium, de o calitate ireproșabilă, cu o notorietate obținută încă din 1884, când a fost construită prima fabrică modernă în Wertingen – Germania.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

19 iunie 2017
Prin multiplele funcţiuni pe care le îndeplineşte, acoperişul joacă unul din rolurile cele mai importante în configuraţia unei construcţii. El trebuie să asigure concomitent: protecţie la intemperii, izolare termică şi fonică, rezistenţă la acţiuni dinamice (vânt, seism) şi statice (zăpadă). De aceea, proiectarea şi execuţia acestuia necesită o atenţie deosebită.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri