Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Mansarde » Structuri

Rapiditate în execuția acoperișurilor terasă cu membranele MasterSeal de la BASF

12 iunie 2019
În cazul unei construcții noi, realizarea acoperișului terasă se supune regulilor curente, după logistica de șantier prestabilită. Lucrurile nu mai sunt atât de simple când este vorba de o reparație sau de înlocuirea învelitorii: activitatea în clădirea respectivă poate fi afectată, anumite spații trebuie rezervate organizării de șantier. Fie că este vorba despre un centru comercial, o unitate medicală, o instituție sau imobil de birouri, lucrările trebuie să evolueze rapid, cu intervenții cât mai eficiente, adaptate la cerințele beneficiarului.

Plăcile EGGER Roofing Board – speciale pentru acoperiș

14 martie 2019
Munca pe acoperiș este una dură, periculoasă, consumatoare de timp în plus (pentru siguranța montatorilor). Beneficiarii plătesc aceste costuri suplimentare, pe care uneori le înțeleg, alteori nu, dar nu au încotro și le acceptă. Poate că ar trebui să schimbăm un pic ponderea rolurilor: beneficiarul să aibă un cuvânt mai greu de spus în selectarea materialelor, adică să ceară mai multe variante și să încerce să înțeleagă care sunt avantajele fiecărui material.

Refacerea acoperișului și amenajarea unei mansarde – situații și etape

09 ianuarie 2019
Podul unui acoperiș înclinat sau terasa de deasupra blocului au devenit spații valoroase, în marile orașe și nu numai; lupta pentru spațiu, cu eforturi financiare cât mai atent gestionate, se dă atât în cazul proiectelor noi, cât mai ales pentru clădirile existente, integrate în peisajul urbanistic sau într-un mediu rustic în care ne străduim să profităm la maxim de ceea ce avem la dispoziție.

EGGER Roofing Board – plăcile perfecte pentru astereală

09 ianuarie 2019
La întâlnirile profesioniștilor din domeniu, una dintre cele mai dezbătute probleme este siguranța muncii pe acoperiș. Inclusiv IFD (Asociația Internațională a Pieței de Acoperișuri) a pus în discuție la ultimele două congrese această temă, fapt care se concretizează într-un nou ghid al montatorilor de acoperișuri, care să devină cunoscut și aplicat atât în Europa, cât și în întreaga lume. Se pune accent pe măsuri de prevenire a accidentelor din cauza unor șarpante nesigure sau a nerespectării normelor de protecție, respectiv pe reducerea substanțială a timpului petrecut pe acoperiș.

EGGER Roofing Board – placa ergonomică pentru astereală

26 septembrie 2018
Rapiditatea execuției, ca element definitoriu al eficienței muncii, este urmărită cu atenție de către toți cei implicați în realizarea unui proiect de acoperiș, de la arhitect și antreprenor, la montator și beneficiar. Astfel, logistica de șantier este mult simplificată, cheltuielile sunt mai mici, proiectul avansează fără timpi morți, executanții se pot concentra mai atent asupra calității lucrării în ansamblu; aceasta cu atât mai mult cu cât suntem condiționați să ne grăbim, din diverse motive.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri