Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde » Structuri

Plăcile OSB de la Egger – ideale pentru construcția mansardei și acoperișului

24 martie 2015
Utilizarea plăcilor OSB în zona acoperișului și mansardei este o practică frecventă, preferată de către constructori, montatori și arhitecți datorită proprietăților generale ale acestui produs, eficienței economice și perspectivelor largi pe care le oferă din punctul de vedere al arhitecturii
și amenajărilor interioare. OSB-ul este un material care favorizează și încurajează creativitatea prin faptul că este simplu de prelucrat și de montat, asigurând în același tip o protecție reală și de durată a construcției.

Placa OSB cu profil Nut & Feder de la Egger – material oficial la Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri

13 ianuarie 2015
Pentru probele Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri au fost selecționate doar produse de înaltă calitate, începând cu materialele folosite pentru realizarea postamentelor de lucru. Performanțele echipelor trebuie să fie reflectate în condiții de execuție egale pentru toți, fără a se supune riscului de a întâlni produse cu defecte sau caracteristici variabile.

Un reper al arhitecturii modulare din România: Clădirea administrativă EGGER RĂDĂUȚI

21 octombrie 2014
Pe fondul creșterii continue a prețului energiei convenționale, identificarea de soluții care să permită menținerea costurilor de întreținere ale unei locuințe în limite rezonabile a devenit o necesitate. Conceptul de arhitectură sustenabilă, bazat pe soluții constructive moderne și pe materiale inovative în locul celor neperformante, este o alternativă care se substituie din ce în ce mai mult modului tradiționalist de abordare a construcțiilor.

Avantajele utilizării plăcilor Egger cu profil Nut & Feder (N&F)

17 iulie 2014
Una dintre greşelile frecvente pe care montatorii o fac atunci când utilizează plăci OSB la construcţia de pereţi, planşee şi acoperişuri este faptul că îmbină plăcile fără a lăsa rosturi suficiente la capetele acestora.

Sustenabilitate și dezvoltare durabilă la EGGER

22 aprilie 2014
Lemnul este fără doar şi poate una dintre puţinele resurse naturale regenerabile, cu rol vital în protejarea ecosistemelor (flora, fauna) şi în menţinerea echilibrului ecologic din natură, datorită incredibilei sale capacităţi de captare şi retenţie a monoxidului de carbon din atmosferă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017