Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Mansarde » Structuri

RECOMANDĂRI GENERALE PRIVIND LUCRUL CU PLĂCILE EGGER OSB 3 - PARTEA 2

14 octombrie 2013
OSB-ul (Oriented Strand Board) este o placă lemnoasă rigidă triplu stratificată, cu excelente caracteristici mecanice şi o remarcabilă stabilitate dimensională. Aceste proprietăţi îl recomandă ca pe unul dintre cele mai versatile produse utilizate în acest moment în construcţii, însă aria sa de utilizări posibile este mult mai vastă, produsul oferind soluţii de calitate şi altor industrii (auto, ambalaje,etc).

Alternative ecologice: Case din baloți de paie

14 iulie 2013
Primele case din baloţi de paie au fost construite în Nebraska, S.U.A., la sfârşitul secolului al XIX-lea, iar unele dintre aceste clădiri sunt funcţionale şi azi. În anii 1980, tot în S.U.A., s-a petrecut o renaştere a tehnicilor de construcţie de acest tip, iar interesul este în continuă creştere.

Soluții pe termen lung împotriva degradării lemnului – produsele Bochemit

14 iulie 2013
Lemnul este un material natural, un organism viu care interacţionează permanent cu mediul în care se află. Din acest motiv, prezintă şi unele dezavantaje. Astfel, lemnul este higroscopic, eterogen, anizotrop și combustibil. Dar, mai ales, lemnul este supus în permanenţă riscului de a fi atacat de dăunătorii biotici.

Recomandări generale privind lucrul cu plăcile EGGER EUROSTRAND® OSB/3 (Partea I)

14 iulie 2013
OSB-ul (Oriented Strand Board) este o placă lemnoasă rigidă triplu stratificată, cu excelente caracteristici mecanice şi o remarcabilă stabilitate dimensională. Aceste proprietăţi o recomandă ca pe unul dintre cele mai versatile produse utilizate în acest moment în construcţii, însă aria sa de utilizări posibile este mult mai vastă, produsul oferind soluţii de calitate şi altor industrii (auto, ambalaje, etc).

KNAUF aduce confortul în casele din lemn

14 iulie 2013
În ultima vreme se remarcă un interes tot mai crescut al beneficiarilor pentru casele din lemn. Motivele sunt multiple, de la cost și rapiditatea execuției, la eficiența energetică și flexibilitatea structurii – pentru a le menționa doar pe cele mai evidente. La realizarea caselor și mansardelor din lemn se urmărește încărcarea redusă a structurii, fiind aproape impuse sistemele cu montaj uscat.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017