Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Mansarde » Structuri

Recomandări generale privind lucrul cu plăcile EGGER EUROSTRAND® OSB/3 (Partea I)

14 iulie 2013
OSB-ul (Oriented Strand Board) este o placă lemnoasă rigidă triplu stratificată, cu excelente caracteristici mecanice şi o remarcabilă stabilitate dimensională. Aceste proprietăţi o recomandă ca pe unul dintre cele mai versatile produse utilizate în acest moment în construcţii, însă aria sa de utilizări posibile este mult mai vastă, produsul oferind soluţii de calitate şi altor industrii (auto, ambalaje, etc).

KNAUF aduce confortul în casele din lemn

14 iulie 2013
În ultima vreme se remarcă un interes tot mai crescut al beneficiarilor pentru casele din lemn. Motivele sunt multiple, de la cost și rapiditatea execuției, la eficiența energetică și flexibilitatea structurii – pentru a le menționa doar pe cele mai evidente. La realizarea caselor și mansardelor din lemn se urmărește încărcarea redusă a structurii, fiind aproape impuse sistemele cu montaj uscat.

Supraetajări şi mansardări cu EGGER EUROSTRAND® OSB/3

03 aprilie 2013
Plăcile EGGER EUROSTRAND® OSB/3, cu cant drept sau cu profil nut şi feder, pot fi utilizate pentru supraetajări şi mansardări. Blocurile de locuinţe sau construcţiile pe un singur nivel pot fi supraetajate, respectând principiile construcţiilor pe structură de lemn şi cerinţele privind fundaţia clădirii.

LEMNUL LAMELAR

15 ianuarie 2013
Lemnul lamelar este un material de construcție compus din mai multe straturi dimensionate de lemn, încleiate în prese hidraulice cu adezivi durabili, rezistenți la umezeală.

EGGER EUROSTRAND® OSB/3ca astereală pentru acoperișuri

15 ianuarie 2013
Firma EGGER, în calitate de principal producător de semifabricate din lemn, recomandă utilizarea plăcilor EUROSTRAND® OSB/3 cu profil Nut şi Feder ca astereală pentru toate tipurile de învelitori, printre care cele din ţiglă metalică sau şindrilă bituminoasă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri