Ursa

ULTIMELE STIRI

COILPROFIL a preluat denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Compania belgiană Coilprofil și-a schimbat din această va...

BIFE-SIM 2018 în casă nouă!

BIFE-SIM, cel mai important târg internațional dedicat ind...

Viitorul construcțiilor și tendințe în amenajări la Construct-Ambient Expo 2019

Romexpo redefinește târgurile Construct Expo și Ambient E...Terase

Casa Hobbit din Cercu- Iași

09 ianuarie 2019
Cu toții am petrecut cel puțin câteva ore din viață pe internet, contemplând varii proiecte îndrăznețe de arhitectură și urbanism, admirând soluțiile găsite de proiectanți sau visând pur și simplu la o casă deosebită, cu un aspect inedit. În spatele fiecărui astfel de proiect se găsește însă și o poveste, un interesant fir epic, un șir de fapte și decizii care au făcut posibilă trasnformarea în realitate a unui vis frumos.

O nouă viziune, un nou mod de a construi un acoperiș

09 ianuarie 2019
Pe piața materialelor de construcții există mulți prodcători de sisteme termo-hidroizolante pentru acoperiș, dar nu toți pot garanta o calitate optimă. Multe dintre ele sunt concepute pentru lucrări cu durată de viață relativ mică, fără pretenții pentru trafic sau condiții meteo ieșite din comun, dependente în prea mare măsură de priceperea și eforturile celor care le pun în operă.

Grădinile cerului în City of London

26 septembrie 2018
Londra este un oraș imens, cu aproape nouă milioane de locuitori, iar zona centrală, City of London, este unul dintre cele mai importante centre financiare și de afaceri din lume, având servicii bancare, de asigurări și din sectorul maritim de nivel mondial, susținute de servicii juridice, financiare și profesionale de cel mai înalt nivel.

Acoperișurile verzi în pantă

26 septembrie 2018
Cel puțin la fel de spectaculose ca și cele plane orizontale, acoperișurile verzi în pantă se bucură de interes printre beneficiarii, arhitecții și constructorii atrași de curentul Eco. Din păcate, acestea nu pot fi amenajate ca terase circulabile, sau măcar ”vizitabile”.

Filtrarea, drenarea și bariera anti-rădăcină la un acoperiș verde

03 iulie 2018
Orice acoperiș verde are un strat de hidroizolație performant, este firesc; se aplică primul și protejează clădirea de apa pluvială sau de cea pe care o folosim pentru udarea plantelor. Dar de acolo și până a ajunge să punem solul (care are o compziție specială), mai sunt necesare câteva straturi.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri