Ursa

Mansarde » Termoizolatii

Termoizolații performante și benefice pentru sănătate: URSA goes green

09 ianuarie 2019
Vata de sticlă este considerată, pe bună dreptate, drept unul dintre cele mai sustenabile și ecologice produse pentru izolare termică. Argumentele încep încă din faza de producție: energia economisită prin utilizarea ei este mult mai mare (de sute de ori) decât energia consumată la fabricare, iar materia primă este una absolut naturală: nisipul.

Soluții BASF pentru acoperișuri, balcoane și galerii exterioare în domeniul hospitality: MasterSeal® Roof, MasterSeal® Balcony

13 septembrie 2017
Arhitectura hotelurilor, pensiunilor, hostelurilor și a altor tipuri de unități de cazare se caracterizează printr-un nivel ridicat de personalizare, care pune accent pe brand și pe concept, încorporându-le în destinația efectivă a construcției respective. În acest context, acoperișul poate fi un element de individualizare, ceea ce presupune deseori soluții estetice mai puțin întâlnite, și în consecință soluții tehnice mai complexe.

Izolarea mansardei cu vată minerală Knauf Insulation

21 octombrie 2014
Izolarea casei este soluția cea mai rentabilă pentru o casă mai călduroasă iarna și mai răcoroasă vara, într-un cuvânt mai confortabilă. 20% din pierderile de energie ale unei case au loc la nivelul acoperișului. Izolarea mansardei cu vată minerală Knauf Insolation aduce și alte avantaje majore, pe lângă izolarea termică: izolare fonică, protecție la incendiu, stabilitate dimensională și durabilitate în timp, aplicare simplă și nu în ultimul rând un portofoliu de produse diversificat, pentru fiecare situație particulară din șantier.

Rockwool: aceeași calitate, cu avantaje suplimentare

03 aprilie 2013
În ultimii ani, tehnologiile de construcție trec printr-o fază de transformare foarte rapidă și radicală. Cele mai recente reglementări referitoare la izolarea termică și acustică a clădirilor, combinate cu importanța tot mai mare acordată eficienței energetice...

ACOPERIȘUL – un sistem complex

14 ianuarie 2013
În ultimele decenii, acoperișul și conceptul de acoperiș au înregistrat schimbări majore de abordare, devenind sisteme complexe, care să țină cont de economisirea energiei, clima în schimbare, agresiunea fonică tot mai mare, poluarea și multe alte aspecte.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri