Ursa

ULTIMELE STIRI

Câștigătorii celei de-a treia ediții regionale Bringing Light to Life 2020 Architectural

Pe 25 martie 2020, în cadrul unei ceremonii online, VELUX a...

Novatik NATURA | Ţigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Fie că vorbim de un cămin nou sau de renovarea unei locuin...

Mehler Texnologies® se alătură Grupului Freudenberg

Textile în Transformare – este ceea ce facem la Mehler T...

Mehler Texnologies® se alatura Grupului Freudenberg

Hueckelhoven, 12 Mai 2020. Textile in Transformare – este ...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

Novatik NATURA – o noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Compania Novatik lansează un nou produs în gama sistemelor...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...Mansarde » Termoizolatii

Fibrostir XPS este produs acum și în România!

08 octombrie 2020
Fibrostir XPS este un tip de panou din polistiren extrudat care, lansat în 2012 ca soluție accesibilă pentru izolarea termică a clădirilor, s-a bucurat de un succes deosebit pe piața europeană. Panourile Fibrostir XPS au fost produse pentru prima dată la Fibrotermica Italia, o companie marca FI-VE Isolanti, din holdingul IWIS, cunoscut la noi pentru șindrila Tegola și o serie de inovații notabile din domeniul acoperișurilor.

BAUDER - sustenabilitatea înseamnă o locuire sănătoasă și o izolare performantă și ecologică

03 aprilie 2020
În contextul schimbărilor climatice actuale, proprietarii de clădiri, constructorii și arhitecții sunt în căutarea unor materiale de izolare sigure pentru sănătatea utilizatorilor, care economisesc ener­gia cât mai eficient și protejează mediul. Bauder și-a propus îndeplinirea acestor obiective fără ca un singur copac să fie tăiat; lemnul poate fi folosit ca material de construcție, într-adevăr, dar nu pentru izolarea acoperișului.

Termosisteme și tencuieli performante de la Masterplast

22 ianuarie 2020
Pentru termoizolarea și finisarea fațadelor există pe piață numeroase produse, dar nu toate au calitatea dorită, iar prețul pentru o calitate premium poate fi uneori prohibitiv. Fațadele sunt supuse unor solicitări extreme: vânturi puternice, temperaturi extreme, umiditate, lovituri etc. Problemele pot interveni atât în faza de execuție (simplitatea punerii în operă, timpul de lucru, timpul până la maturarea lucrării), dar și după aceasta, când rezultatele trebuie evaluate în ani de zile, nu doar în câteva săptămâni.

Bauder – termoizolare performantă și etanșeitate garantată

06 septembrie 2019
Dezvoltarea spectaculoasă a materialelor de construcție, în speță a celor termoizolante, în contextul căutării unor soluții cât mai bune pentru conservarea energiei consumate la climatizarea clădirilor, a adus cu sine și o oarecare confuzie: ce material este mai performant - care asigură o izolare termică mai bună, care este mai simplu de pus în operă, care are un comportament mai bun la foc, solicitări mecanice, exigențe sporite privind sănătatea utilizatorilor?

URSA SECO 0,02 – o folie anticondens inovatoare

12 iunie 2019
Multe dintre foliile de difuzie folosite chiar și în prezent sub învelitoare, pentru protejarea structurii acoperișului, sunt impermeabile atât la apă, cât și la vapori, ceea ce nu este tocmai corect. Acestea favorizează apariția condensului în straturile acoperișului, provocând deteriorarea termoizolației și structurii, scurtând durata de viață a acoperișului. Ca alternativă performantă, vă propunem URSA SECO 0,02, un produs nou pe piața românească.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri