Ursa

Terase » Termoizolatii

Tehnologie pentru viitor - URSA BiOnic

19 ianuarie 2018
În octombrie 2017, mai mulți reprezentanți ai presei de specialitate au participat la o întâlnire cu domnul Sorin Pană, directorul comercial al companiei Ursa România, pentru a obține informații despre URSA BiOnic, o nouă tehnologie implementată în realizarea produselor de izolare termică și fonică pe bază de vată minerală.

Sistemul termo-hidroizolant de la ARCON – materiale destinate performanței

13 ianuarie 2015
Prima probă din cadrul secțiunii ”Acoperișuri terasă” a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, București – 2014 a constat în aplicarea unui sistem termo-hidroizolant pentru acoperișuri plate, furnizat de compania românească ARCON – unul dintre cei doi Parteneri Gold pentru eveniment și singurul producător autohton care a oferit materiale de montaj, conforme cu exigențele acestui concurs.

Sistemul de termohidroizolare ARCON

21 octombrie 2014
Sistemul de termohidroizolare de la ARCON este o soluție modernă care își propune să realizeze, cu costuri mult reduse și viteză mai mare în execuție, soluția de terasă necirculabilă cu șapă și polistiren expandat.

Termoizolații de ultimă generație pentru terase și balcoane

03 aprilie 2013
Materialele termoizolatoare cu o clasă de conductivitate redusă protejează sigur de pierderea de căldură și economisesc energie.

Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe include și terasele!

11 martie 2012
Blocurile de locuințe construite în ultimii ani au putut beneficia de o termoizolare corespunzătoare a teraselor de deasupra ultimului etaj, conform normelor în vigoare, tehnologiilor momentului și tehnicilor de punere în operă. Nu același lucru se poate spune despre blocurile construite înainte de 1990.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri