Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Termoizolatii » Termoizolatii

O soluție ideală: rapidă, precisă și economică

22 aprilie 2014
O termoizolație optimă trebuie să fie însoțită de o aplicare rapidă și sigură, iar cea peste căpriori oferă ambele avantaje. Se va monta simplu, din exterior, precum o manta închisă peste construcția acoperișului, fixată apoi mecanic prin contrașipci, cu ajutorul șuruburilor speciale Bauder.

Reguli pentru termoizolarea acoperișului (I)

22 aprilie 2014
Termoizolarea acoperișului presupune o serie de opțiuni particulare și obligativități privind materialele și lucrările executate, de care un montator trebuie să țină cont. Am selectat în continuare câteva informații cuprinse în normativul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de izolații termice la clădiri, care se referă în mod special la acoperișuri sau au o strânsă legătură cu acestea.

Rockwool – soluții pentru o termoizolare completă

14 iulie 2013
Simpla termoizolare nu este suficientă atunci când urmărim realizarea unei construcții confortabile, moderne. Pe lângă eficiența energetică, mai trebuie să ne gândim și la rezistența în timp, la efectele asupra sănătății celor care locuiesc sau lucrează în acea clădire. Vata minerală bazaltică de la Rockwool îndeplinește aceste condiții și poate fi folosită pentru termoizolarea acoperișului înclinat sau tip terasă, a mansardei, fațadei, pereților de compartimentare, pardoselilor și planșeelor.

Soluțiile ARCON-Amvic

12 iulie 2013
Amvic este un nume reprezentativ în România pentru conceptul de Casă Pasivă, datorită soluţiilor radicale oferite în scopul economisirii energiei la exploatarea unei construcţii. Intrat de curând în portofoliul cunoscutului producător de materiale pentru hidroizolaţie şi termoizolaţie Arcon , brandul Amvic continuă să îi inspire pe arhitecţii şi constructorii preocupaţi de tema eficienţei energetice.

Rockwool: aceeași calitate, cu avantaje suplimentare

03 aprilie 2013
În ultimii ani, tehnologiile de construcție trec printr-o fază de transformare foarte rapidă și radicală. Cele mai recente reglementări referitoare la izolarea termică și acustică a clădirilor, combinate cu importanța tot mai mare acordată eficienței energetice...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017