Ursa
Construct Expo 2018

Termoizolatii » Termoizolatii

URSA SF 35 Gemini

26 februarie 2013
URSA SF 35 Gemini – un nou produs in gama
URSA GLASSWOOL © destinat izolarii termice si fonice a acoperişurilor înclinate ( montată autoportant între căpriori şi ca strat izolator suplimentar sub căpriori ), a pereţilor pe structură de lemn şi a altor structuri ce comportă cerinţe particulare de izolare termică şi fonică. Pentru detalii si informatii suplimentare accesati www.ursa.ro

Termoizolație peste căpriori – pentru un acoperiș performant

15 ianuarie 2013
Pentru a răspunde exigențelor moderne privind confortul și siguranța în utilizarea unei construcții, proiectarea și execuția unui acoperiș trebuie privite dintr-o perspectivă ceva mai complexă, în care nu mai este suficientă simpla acoperire a șarpantei cu o învelitoare din metal, ceramică, beton, bitum sau alt material.

ARCON investește în diversificarea gamei de produse

15 ianuarie 2013
Pe fondul intensificării exporturilor și a bunei colaborări cu lanțurile de distribuție a materialelor de construcții, ARCON a depășit cifra de afaceri de 27 milioane euro aferentă anului 2011, atingând cca 31 milioane la finele lui 2012.

Monrock MAX E – plăcile cu densitate dublă, pentru acoperișuri plate

01 noiembrie 2012
Pentru acoperișuri plate, Rockwool furnizează o nouă generație de plăci izolatoare, cu densitate dublă: Monrock MAX E. Acestea pot fi montate peste panouri cu profil trapezoidal sau peste alte tipuri de suporturi, având un strat superior extrem de rigid, care oferă rezistenţă sporită la solicitări mecanice, și un strat inferior cu un coeficient de transfer termic îmbunătățit.

Siguranță maximă cu vata bazaltică ROCKWOOL

01 noiembrie 2012
Apariția unui incendiu poate fi prevenită, dar niciodată nu vom avea o garanție integrală. În lume sunt înregistrate anual circa 8 milioane de incendii, care provoacă rănirea unui număr de 800.000 de oameni.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU
Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri