Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Termoizolatii

ARCON: calitatea în termoizolare

17 iulie 2014
În România sunt circa 90.000 de unități locative care necesită reabilitare termică, fiind construite în perioade când termoizolarea nu era unul dintre criteriile economice, de confort și de responsabilitate față de mediu. În acest context, era nevoie de dezvoltarea unor capacități de producție locale care să facă față cerințelor unui program național, oferind materiale de calitate, la standarde europene și cu un preț avantajos.

Reguli pentru termoizolarea acoperișului (II)

16 iulie 2014
Continuăm serialul nostru despre termoizolarea acoperișului cu noi prevederi din normative care, chiar dacă nu sunt respectate totdeauna, ele sunt concepute pentru a asigura calitatea unui acoperiș, capacitatea acestuia de a proteja casa, pe cei aflați în ea și bugetele alocate păstrării unui climat adecvat, ca temperatură și umiditatet.

TecTem® - termoizolare interioară capilar activă

16 iulie 2014
Knauf România a lansat pe piața din România, în a doua parte a anului trecut, un material termoizolant inovator care permite izolarea termică pe interior a clădirilor, în condiții de siguranță pentru ziduri, finisaje și sănătatea celor care le utilizează. Este vorba despre sistemul de plăci TecTem® pe bază de perlită, un material ignifug, cu o foarte bună capacitate de izolare termică și o capilaritate care permite migrarea rapidă a vaporilor de apă spre interiorul sau exteriorul clădirii, în funcție de necesitate (capilaritate activă).

O soluție ideală: rapidă, precisă și economică

22 aprilie 2014
O termoizolație optimă trebuie să fie însoțită de o aplicare rapidă și sigură, iar cea peste căpriori oferă ambele avantaje. Se va monta simplu, din exterior, precum o manta închisă peste construcția acoperișului, fixată apoi mecanic prin contrașipci, cu ajutorul șuruburilor speciale Bauder.

Reguli pentru termoizolarea acoperișului (I)

22 aprilie 2014
Termoizolarea acoperișului presupune o serie de opțiuni particulare și obligativități privind materialele și lucrările executate, de care un montator trebuie să țină cont. Am selectat în continuare câteva informații cuprinse în normativul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de izolații termice la clădiri, care se referă în mod special la acoperișuri sau au o strânsă legătură cu acestea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017