Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Termoizolatii

ROCKWOOL®- sisteme de termoizolație inteligente pentru fațade

22 aprilie 2014
Grupul Rockwool, cel mai mare producător de vată bazaltică din lume, oferă numeroase sisteme și soluții pentru îmbunătățirea eficienței energetice, a performanțelor acustice și a protecției la foc a construcțiilor.

Arcon: soluții complete de termoizolare

22 aprilie 2014
Termoizolarea exterioară are avantajele ei incontestabile, majoritatea specialiștilor fiind de acord că este cea mai eficientă metodă de a reduce consumul de energie, dar și de a proteja construcția de intemperii, de efectele distructive ale extremelor de temperatură. Această eficientizare pune însă o problemă: cum se poate păstra (sau optimiza) și estetica imobilului?  Un răspuns complet ne vine de la Arcon, care a conceput sisteme de termoizolare adaptabile multor tipuri de clădire, moderne sau clasice.

Termosisteme de fațadă cu detalii Arcon

10 ianuarie 2014
O construcție, odată ridicată, cu fundație, ziduri, acoperiș etc. nu este încă o locuință, un cămin, până nu este capabilă să ofere și acea doză optimă de confort, iar aici vom vorbi în principal despre confortul termic și despre eficiența energetică.

Rockwool – soluții pentru o termoizolare completă

14 iulie 2013
Simpla termoizolare nu este suficientă atunci când urmărim realizarea unei construcții confortabile, moderne. Pe lângă eficiența energetică, mai trebuie să ne gândim și la rezistența în timp, la efectele asupra sănătății celor care locuiesc sau lucrează în acea clădire. Vata minerală bazaltică de la Rockwool îndeplinește aceste condiții și poate fi folosită pentru termoizolarea acoperișului înclinat sau tip terasă, a mansardei, fațadei, pereților de compartimentare, pardoselilor și planșeelor.

O frumoasă poveste... despre klinker

14 iulie 2013
Klinkerul este o varietate de cărămidă din argilă presată și arsă timp de circa 32 de ore la temperaturi de 1.200 °C, proces care o vitrifică și o aduce la o densitate și o rezistență superioare. Compoziția este diferită de a cărămizii obișnuite, având cantități mai mici de nisip, dar conținând porțelan, șamote ...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017