Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Termoizolatii

Soluțiile ARCON-Amvic

12 iulie 2013
Amvic este un nume reprezentativ în România pentru conceptul de Casă Pasivă, datorită soluţiilor radicale oferite în scopul economisirii energiei la exploatarea unei construcţii. Intrat de curând în portofoliul cunoscutului producător de materiale pentru hidroizolaţie şi termoizolaţie Arcon , brandul Amvic continuă să îi inspire pe arhitecţii şi constructorii preocupaţi de tema eficienţei energetice.

Rockwool: aceeași calitate, cu avantaje suplimentare

03 aprilie 2013
În ultimii ani, tehnologiile de construcție trec printr-o fază de transformare foarte rapidă și radicală. Cele mai recente reglementări referitoare la izolarea termică și acustică a clădirilor, combinate cu importanța tot mai mare acordată eficienței energetice...

Arcon – pentru protejarea patrimoniului istoric

03 aprilie 2013
Termoizolarea clădirilor cu valoare arhitecturală şi istorică este o temă a zilelor noastre, deoarece vedem deseori asemenea construcţii degradându-se, iar timpul lucrează împotriva lor atâta vreme cât nu se ia o decizie clară de protejare.

URSA SF 35 Gemini

26 februarie 2013
URSA SF 35 Gemini – un nou produs in gama
URSA GLASSWOOL © destinat izolarii termice si fonice a acoperişurilor înclinate ( montată autoportant între căpriori şi ca strat izolator suplimentar sub căpriori ), a pereţilor pe structură de lemn şi a altor structuri ce comportă cerinţe particulare de izolare termică şi fonică. Pentru detalii si informatii suplimentare accesati www.ursa.ro

Termoizolație peste căpriori – pentru un acoperiș performant

15 ianuarie 2013
Pentru a răspunde exigențelor moderne privind confortul și siguranța în utilizarea unei construcții, proiectarea și execuția unui acoperiș trebuie privite dintr-o perspectivă ceva mai complexă, în care nu mai este suficientă simpla acoperire a șarpantei cu o învelitoare din metal, ceramică, beton, bitum sau alt material.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017