Ursa

ULTIMELE STIRI

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

FII DIFERIT! Alege acoperisul GERARD. Promotie pana la 31 iulie.

Final Distribution, importatorul  exclusiv in Romania a...

Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution

Final Distribution, producatorul brand-ului Novatik, a lansa...


Termoizolatii

Termosisteme cu valoare estetică

24 mai 2012
Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe continuă cu intensitate, căpătând contururile unui program național real, menit să schimbe fundamental nu doar eficiența energetică a apartamentelor din orașe, ci și peisajul urbanistic – fațadele sunt incomparabil mai „curate”, mai luminoase, mai bine definite și mai atrăgătoare.

Termoizolație peste căpriori – posibilă prin Rockwool

24 mai 2012
Soluția tehnologică oferită de Rockwool vizează un acoperiș înclinat cu elemente de susținere din lemn. Izolarea termică se realizează prin panouri de vată minerală de înaltă densitate, caracterizată prin capacitatea de a suporta în mod direct sarcina învelitorii, transmisă prin intermediul șipcilor și contrașipcilor. Acestea din urmă trebuie bine fixate totuși de șarpantă, pentru a evita dizlocarea lor.

Casele pasive în... ofensivă!

11 ianuarie 2012
Criza energetică, ale cărei prime semne au apărut în anii ’70 ai secolului trecut, a avut consecințe importante asupra legislațiilor unor țări europene. În Germania, pierderile de energie pe metrul pătrat de spațiu locuibil nu trebuiau să fie atunci mai mari de 180kWh/mp/an (cifră care în 1995 a fost coborâtă la 100 kWh/mp/an).

Arhitecții și producătorii de acoperișuri la Riff 2011

11 ianuarie 2012
Riff 2011 a fost o ocazie deosebită pentru ca producătorii și arhitecții să își prezinte reciproc realizările și proiectele, în ideea că această comunicare la cel mai înalt nivel este, în definitiv, spre binele pieței și al beneficiarilor.

Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe include și terasele!

05 ianuarie 2012
Blocurile de locuințe construite în ultimii ani au putut beneficia de o termoizolare corespunzătoare a teraselor de deasupra ultimului etaj, conform normelor în vigoare, tehnologiilor momentului și tehnicilor de punere în operă. Nu același lucru se poate spune despre blocurile construite înainte de 1990.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


Vezi arhiva de reviste
150 de ani alaturi de profesionistii in acoperisuri
BifeSim 2017